Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 186 - „ Бабината къща”

Здравейте, приятели!

За мен, D.Veselinova от Colorful dreams, е истинско удоволствие да бъда ваш предизвикател за първи път.

Темата, която избрах е свързана с отминалите години и детските ви спомени, когато летата бяха дълги, безгрижни и прекарани в „ Бабината къща”. Надявам се, че всеки от вас пази такива топли спомени, когато грижите за нас бяха поверени на баба и дядо.

Сега искам да затворите очи и да си припомните как изглеждаше тази уютна „ Бабина къща”, спомнете си за всяка подробност за която можете да се сетите. Сигурна съм, че дълго и неуморно сте разгадавали всеки причудлив предмет, който е попаднал в любопитното, детско полезрение.

Надявам се, темата да бъде също толкова вълнуваща и интересна за вас, както беше за мен, когато правих картичката за това предизвикателство.


Ограничения няма абсолютно никакви, така, че просто се забавлявайте. Очаквам с нетърпение да погледна „през прозореца” на вашите спомени от „Бабината къща”.

Победителят ще избера аз, а наградата е изненада.

Успех на всички и благодаря за възможността да бъда предизвикател при Картичкофуриите!

Благодарим на D.Veselinova за изпълненото със спомени предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 176 в предизвикателството КФП 176 - "Декупаж" на Вени. За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 176".

Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 септември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 13 декември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите в нашата Втора Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 и 6 октомври в град Варна, хотел Персей. За повече подробности и за да попълните формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ. Можете да се запишете за участие до 23 септември.

Ако още не сте успели днес е крайният срок за записване в нашата традиционна размяна, с която отбелязваме Световният ден на кардмейкинга - 5 октомври. Можете да се запишете в този ПОСТ до 24 часа.

Не пропускайте да се включите и в нашата най-нова инициатива - Картичкофурийски календар за 2014г.
Включете се със своите картички в този месец, за който смятате, че се отнасят. Няма ограничение в броя на картичките, с които да участвате. Очакваме ви до 15 октомври. Изпращайте снимки на картичките си на мейла на картичкофурии. Албумите, в които ще публикуваме вашите участия вече са публикувани на нашата страница във Фейсбук - Картичкофурии.

0 Comments: