3 януари 2023 г.

Картичкофурийско предизвикателство 439 "Ново начало"

Започна новата година и е време за първото за 2023г. предизвикателство в Картичкофурии.
Предизвиква ни Ирена Христова, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 437 "Да изцапаме ръчички - техника микс медия" на Мария Чочева.
Темата, с която тя ни предизвиква е "Ново начало".
Новата година ни вдъхновява да опитаме нещо ново. Дава ни надежда за реализация на бъдещите ни планове.

Сега е моментът да отбележим това ново начало с нови проекти на тази тема. И разбира се като всяко предизвикателство то си има и допълнителни условия. За да отговаря на условията на предизвикателството вашият проект трябва да съдържа поне един от следните задължителни елементи.
- Надпис "Ново начало"
- Врата направена от картон или гипсов орнамент врата - Да включите по някакъв начин цветът на годината, избран от Pantone Color Institute. За 2023г това е Viva magenta 18-1750. Можете да използвате самият цвят или близки и разпознаваеми негови нюанси.
Ето и картичката вдъхновение, с която ни предизвиква Ирена Христова

Избраният от нея победител ще получи картичката и и ръчно изработени от нея цветя от картон и от плат. Спонсор на предизвикателството ще бъде Силвия от Пламарт.
Тя е собственик на един прекрасен магазин за художнически и крафт материали на центъра на Казанлък - Пламарт
Победителят, получаващ нейната награда ще бъде избран с рандом генератор и ще бъде гост дизайнер на следващото ни предизвикателство.
Предизвикват ни и ни вдъхновяват картичкофеите:

Изпратихме старата година с надеждата Новата да е по-хубава, цветна и успешна. Затова първия ми проект за 2023 г. е страница в арт журнала ми, свързана с новите надежди. На мен темата на това предизвикателство ми подейства много вдъхновяващо и избрах да спазя и трите поставени условия.


Моята асоциация с цвета на 2023г. е свързан с едно приказно място, на което имахме възможност да се полюбуваме лятото- остров Санторини. Необятна морска шир, малки бели къщурки със сини врати и кепенци и изобилие от този така пленяващ храст, който си нямам и на идея как се казва.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 февруари 2023г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: