Как се задава предизвикателство?

Всеки месец в блога има по две текущи предизвикателства - едното се задава от месечен спонсор - магазин за крафт материали, а второто - от победителя в предходното предизвикателство, зададено от крафтър.
Ако вие сте избран победител, т.е. вече сте титулована картичкофурия, имате ново предизвикателство пред себе си - да се изявите като гост-дизайнер и да предизвикате и вдъхновите със своя тема. Как става това?

1. Напишете ни мейл, с който да заявите своето участие като гост-дизайнер, за да уточним кога ще стартира вашето предизвикателство.

2. Измислете своята тема - тя може да е каквато ви хрумне - дума, текст, изображение, техника, сезон, предмет и т.н. Добре е да проверите преди това на страницата с предизвикателствата дали някой скоро не е задавал същата тема, както и да не е твърде екзотична, за да може да провокира и вдъхнови повече участници.

3. Напишете кратък текст, в който се представяте, давате темата и описание на предизвикателството - какво може и какво не може да се използва, на какво следва да наблегнат участниците, за да отговаря картичката им на поставената тема.

4. Подгответе своята картичка вдъхновение- можете да изработите и повече от една, разбира се.

5. Определете наградата за победителя - дори и да сте съвсем в началото на правенето на картички, със сигурност вече сте насъбрали цветни хартии, панделки, копчета, дантелки и всякакви други джунджурийки. Малка част от тях, предложена като подарък, би зарадвала всяка картичкофурийска душа. Не сравнявайте своя подарък с този на другите - важно е не количеството, а да е от сърце.

6. Готовия текст, снимка на картичката (картичките) и снимка на наградата следва да изпратите на мейла на блога: cardsaddicted@gmail.com в срока, който сме уговорили.

7. След стартирането на предизвикателството можете да пуснете пост във вашия блог (фейсбук страница), където да вдъхновите и поканите приятелите си да участват.

8. Имайте предвид, че всички, отговорили на предизвикателството ви, биха се радвали да видят вашия коментар към картичките им, доколко добре са се справили.

9. След изтичане на срока на предизвикателството следва определяне на победителя. Това може да стане от вас, ако имате категоричен фаворит. В случай, че се колебаете кой да е победител, можете да се възползвате от Рандъм генератора на блога, който да избере печеливш на случаен принцип.

10. Победителят се обявява посредством "Обзор за предизвикателството", който, ако желаете, можете да напишете също вие, но готовия текст трябва да изпратите на мейла на блога в същия ден, в който приключва срокът на предизвикателството ви.
Бъдете вдъхновител на красота!

Няма коментари: