Условия за участие

Мили картичкофурии, добре дошли в своето място за черпене на вдъхновение и творческа изява!

Дали сте "новобранци" в прекрасното хоби на картичкоправенето или вече сте добили самочувствие и изпробвали многобройните техники и възможности на материалите, тук можете да покажете своите крафт рожби! Не се страхувайте, ако нямате достатъчно опит - щом сте вложили време и материали, и достатъчно сърце в проектите си, те няма как да не са уникални и радващи, затова престрашете се и ги покажете в нашите предизвикателства!

Ето как:
1. За да бъдете участник в текущо предизвикателство, е необходимо да направите картичка, която да отговаря на поставената тема.

2. Снимка на готовата картичка следва да качите в блога си (ако имате такъв), във фейсбук страницата си или в сайт за споделяне на снимки. Там следва с едно изречение да посочите в кое предизвикателство участвате с картичката си и да сложите линк към блога ни и самото предизвикателство.

3. В блога Картичкофурии качването на участия става след края на описанието на всяко предизвикателство, където е обозначено "Добавете картичката си тук:".

Натиснете бутона "Add your link".
В полето "URL" копирайте линка към снимката на картичката в своя блог или фейсбук страница.
В "Name:" впишете своето име, а в "Email:" посочете мейл, на който можем да се свържем с вас.

4. Преди да използвате снимка от фейсбук задължително се уверете, че не сте ограничили аудиторията, която може да вижда снимката на картичката ви, а е публично достъпна!!!

5. Можете да участвате само с творба, публикувана за първи път онлайн след датата на задаване на предизвикателството.

Желаем ви успех!

3 коментара:

Анонимен каза...

Моля да бъда включена в играта за размяна на книгоразделители Камвам се Тамара Петкова

Анонимен каза...

Моля да бъда включена в играта за размяна на книгоразделители Камвам се Тамара Петкова

Unknown каза...

Не успявам да се включа☹️