15 август 2013 г.

Втора Национална Картичкофурийска среща - 5 октомври Варна


Помните ли това?
Сигурни сме, че го помните, а ние си го преживяваме отново и отново...
Освен, че поддържаме пламъка на хубавия спомен ние си мислим за Новата среща.
И така дойде време да обявим, че такава ще има и то много скоро.

Днес в денят на Варна ви каним да се съберем отново на  5 октомври 2013г., Световният ден на картичкоправещите, събота, във Варна, морето......и картичкофуриите отново заедно.

 Какво по-хубаво от това?

Датите са 5 и 6 октомври,  а мястото е Парк Хотел Персей, Варна.
Това е сайта на хотела - http://www.briz1.org, където можете да разгледате и да научите повече за него. Цените, по които ще става настаняването можете да видите ТУК, като важат цените извън сезон. Хотелът се намира в рамките на града и до него има удобен градски транспорт.

Програмата на срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.

Това, което ние от варненската група искаме да ви предложим е да си организираме на срещата нещо като малки седянки по интереси. Например за дистрес мастила, за маркери Спектрум, за хартиени цветя. Въобще да се учим взаимно една от друга.

Ако вие имате и други идеи и предложения ще се радваме да ги споделите с нас и да ни помогнете заидно да си организираме една интересна и забавна среща.

И така:

ВТОРА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

5 - 6 октомври 2013г.

гр Варна

Парк Хотел Персей

Каним всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.

Молим да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в Парк Хотел Персей, но и живущите във Варна, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване. 

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии. За срещата ще бъде съобщено на страницата ни във ФБ, в Консорциума на картичкофеите и в групата във ФБ създадена за предищната среща.

2 коментара:

borianaalex каза...

Е много хубава новина. Аз чак фурия не мога да се нарека, но ще ми е огромно удоволствие да се срещна с истински картичкофурии. Изборът на място ме устройва идеално, така че - там съм.
Поздрави и весело лято на всички.
П.П. Дано само не ми мине котка път, всичко да е както го искам.

Didi Georgieva каза...

Е бройте и мен.На първата не можах да дойда, но се надявам ,че за втората ще успея.Не мога да пропусна:)))))