Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

2 септември 2013 г.

Картичкофурийски календар за 2014г

Мили картичкофурии,
както знаете много обичаме да ви изненадваме с нови и различни идеи. Днес е денят, в който искаме с ваша помощ да стартираме реализирането на една нова наша идея.
Искаме да ви поканим заедно да създадем един Картичкофурийски календар за 2014г.
В него дванадесетте месеца ще бъдат представени с дванадесет ваши картички.
В съставянето на календара можете да участвате с каквито желаете ваши картички, без значение кога са направени. Важно е картичките, с които се включвате да отговарят на темата на месеца, в който участват. Нека вашата представа за съответния месец ви вдъхнови за това къде да включите картичките си.
За да можем да съберем вашите предложения ще направим 12 албума на страницата ни във Фейсбук -  Картичкофурии. В тях ще можете да видите всички участия, на които ни изпратите снимки на своите картички до 15 октомври. Напишете ни мейл на cardsaddicted@gmail.com, в който прикачете снимки на своите картички, като напишете коя картичка за кой месец се отнася. Няма ограничения в броя на участията.
За да оценим вашите участия ще съставим жури, което ще избере победителят за съответният месец.
Така избраните победители освен с картичката си ще могат да участват в календара и с кратка информация за себе си - име, мейл, адрес на блога.

Молим участниците в нашият Картичкофурийски календар да напишат публикация за него в блога си, да поставят снимката от тази публикация като банер и да харесат страницата ни във Фейсбук -  Картичкофурии.

Надяваме се до 1 декември нашите календари да са готови и вие да можете с тях да зарадвате своите близки и приятели. Ще могат да бъдат поръчвани на мейла на Картичкофурии или чрез съобщение на страницата ни във Фейсбук.

3 Comments:

BEARKIS said...

Чудесна идея,поздравления!!!!

Toni said...

Браво, чудесна инициатива.

Creative said...

Ехаа, страхотна идея! Поздравления!