Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

30 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 184 - "Здравей, училище!"

Здравейте!
Прекрасното лято вече си отива, а с него и безгрижната ученическа ваканция. Предламе ви едно предизвикателство, с което ще поздравим децата със започващата учебна година и ще им пожелаем успех в училище.
Темата е "Здравей, училище!".
Това означава, че може да направите картичка не само за първолаче, а за всеки ученик. Условието е едно - още от пръв поглед да се разбира, че картичката е свързана с училище. Подробностите оставяме на вас и сме убедени, че отново ще ни изненадате много приятно.
Приятно майсторене!
Нашето вдъхновение са две сладки моливчета,

а наградата е ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15 лв.


Благодарим на Greta`s Art  за училищното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 9 септември, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.


0 Comments: