Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

23 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 183 - „Летни изкушения”

Здравейте Картичкофурии,
Казвам се Вера и имам и за мое голямо удоволствие дойде ред и на моето предизвикателство, но първо искам да ви се извиня за закъснението! То беше предизвикано от най-малкото ми момченце, което ми счупи апарата, а с моя късмет издирването на някой, който да ми даде такъв за да снимам картичката и наградата се усложни предвид факта, че хората плъзнаха по почивки! Както и да е – мисията е изпълнена
Искам предизвикателството да е олицетворение на онова от лятото, което е изкушение за вас! Може да е някаква храна, или място, или забавление! Не ви налагам никакви ограничения относно материалите, техниката и изпълнението! Имате пълна свобода да пресъздадете вашите „Летни изкушения”!!!

И не на последно място – наградата! За онази феичка от вас, която спечели има блокче с цветни хартии от Papermania на морска тематика !
Ще очаквам творенията ви с нетърпение!

Благодарим на Вера за лятното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 161 в предизвикателството КФП 170 - "Използвай копчета - Button art" на Тони-Точица . За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 161".

Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 септември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 8 ноември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите в нашата Втора Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 и 6 октомври в град Варна, хотел Персей. За повече подробности и за да попълните формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.

0 Comments: