Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 182 - Обзор

Здравейте малки и големи Фурии,
Страхотни участия видях, напълно компенсираха липсата ни на моренце тази година. Благодаря на всички ви за включването, пък кой знае, може да сте ме изкушили достатъчно, че да се видидим на едно есенно море през октомври. Но сега за наградата.
Ще ви покажа първо
картичките, между които се триумях, а именно:
2. Мария
11. Мари
15. Биси

Толкова дълго ги разглеждах тия картички и се чудех как да избера една от трите, че накрая възложих тежката задача на random generatora ми, а именно Марти.
Той отгледа всичките прекрасни участия и безапелационно отсече - Стефка и нейното облечено делфинче. Това е, така каза шефа, наградата отива при последната ни участничка.

Честито Стефи.
Ето я и нея наградата - да видите че няма мидички и пясък...
Целувки от нас - Кат и Марти от Картишоците.

Благодарим на Кат и Марти за избора и за чудесното морско предизвикателство.

Честито Стефка! Ти си Картичкофурия на седмицата 182. Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 182 16-26 август 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 1 ноември 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.

1 Comment:

Stefka Pashova said...
Този коментар бе премахнат от автора.