3 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 237 Картичка с дървен елемент

Здравейте, мили Картичкофурии!
Готови ли сте отново да се забавляваме заедно?! Този път ви предизвиквам да използвате за украса нещо от дърво – копче, клонче, жълъд, шишарка, фигурка от дърво, парченце канела... Дайте свобода на въображението и фантазията си.
Това е моето вдъхновение за вас:

Очаквам с нетърпение красивите ви проекти!
Наградата ще е изненада.
Много слънце и усмивки от мен,
Мария

Благодарим на Мария за дървеното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 227 в предизвикателството КФП 227 - ВреметонаИрена. За своята нежна картичка с чадърчета, която стана Картичка победител тя ни разказва ТУК.

Вижте и картичките с дървени елементи на нашите Картичкофеи:

Обичам разцъфнали клони,песента на птиците и аромата на пролетта.


Като видях темата си казах - лесна работа - имам доста дървени елементи, копчета, клонки...все ще измисля нещо. Да, ама човек като подцени нещо се затруднява най-много. Правих три картички едновременно и на трите не можах да измисля какво да сложа. Накрая намерих една пеперудка, боядисах я с розова акрилна боя да е в тон с картичката, и я лепнах вътре на мястото за пожелания. А вие грабвайте клонките, жълъдите и копчетата и се развихрете! Наближава и срещата, може да понаправите някое и друго АТС за размяна :)
 

Крайният срок за участие е 23,59ч на 13 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през ноември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Няма коментари: