28 септември 2014 г.

Четвърта Национална Картичкофурийска среща - работилничките

Вижте какво ще можете да научите и да измайсторите на работилничките, които ще се проведат по време на нашата Четвърта Национална Картичкофурийска среща 11-12 октомври, хотел Астра, гр София.

11 октомври, събота
13.00-16,30 ч - Работилничка Класически скрапбук албум на коледна тема - Ем от Двете ЕлшиЦена 30 лв. Всички материали са включени в цената, а изработеното остава за вас.
В тази работилничка ще научите как да изработите класически пейзажен скрапбук албум. Ще си направите корици от мукава и тяло от дебел картон с много интерактивни елементи и джобчета на всяка страница.
Това е албумът образец, изработен от Ем. Вашите албуми ще са на Коледна тематика, за да има къде да съхранявате снимките и спомените от предстоящите зимни празници.

16.30-19.00 ч – Работилничка Мастър клас топъл ембосинг Рали, Двете Елши. Цена 25лв. Всички материали са включени в цената и каквото си изработите остава за вас.
Тази работилничка ще надгради знанията, които имате за топлия ембосинг. Ще пробвате нови техники като шаби шик ембосинг с акрилни бои, работа с дистрес ембосинг пудри, ръжда и патина, UTEE, старинно сребро, порцелан, ембосинг и шаблони, ембосинг и дистрес мастила.
За тези, които са начинаещи ще има увод, така че не се безпокойте ще можете да навлезете в света на топлия ембосинг.
А това е един таг изработен с използване на топъл ембосинг от Рали.

12 октомври, неделя

10.30 - 12.30 ч - Ръчноизработени цветя от креп хартия - рози и демонстрация на направа на шишарки.- Кирилка Симеонова - Цена 10лв. Всички материали са включени в цената и каквото си изработите остава за вас.
Възползвайте се от възможността да се научите да правите такива рози:
А защо не и такива:
Вижте как Кирилка прави шишарки от креп хартия.

10.30 - 12.30 ч - Работилница Работилница Кутия с тайно отделение на коледна тема Ем от Двете Елши – Цена 30лв. Всички материали са включени в цената и каквото си изработите остава за вас.
В тази работилничка ще изработите голяма кутия за спомени с тайни отделения. Ще бъде използвана техниката за изграждане на предмети от мукава, ползвайки картонени пантички. Кутията, която ще направите е идеална за съхранение на спомени от сватба, кръщене и всякакви други съкровища. Готовата кутия е висока 21 см и в най-широката си част е 32 см.
Вашите кутии ще са на Коледна тема и могат да послужат за един чудесен коледен подарък.

Записването за всички работилнички можете да направите до 5 октомври на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com.


Няма коментари: