Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

18 юли 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 227 - Времето

Здравейте, талантливки! Тук съм, за да предизвикам богатото ви въображение и сръчните ви ръце и да сътворите по темата за времето някакъв хартиен проект, без значение дали ще е картичка, таг, албумче, плик или колаж.
Оставям на вас да си изберете и кое от двете значения на думата "време" ще използвате. Може в проекта ви да има часовници, стрелки, текстови послания или пък облачета с дъжд или слънце. Бъдете свободни да творите по темата без ограничения, но все пак нека да я разпозная.
Аз съм ви приготвила един таг, чието послание е от една изписана с графити стена в Париж и картичка, която правих за рождения ден на моя син - тинейджър с пожелание да изживее пълноценно всеки миг от живота си.

А това е наградата за победителя:

Пожелавам ви добро настроение, чудно забавление и вдъхновение!
Ирена Стефанова

Благодарим на Ирена, за времевото предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 217 в предизвикателството КФП 217 - "Книгата-прозорец към света!"наДиди. За направата на своята красива картичка тя разказва в Картичка победител 217.

Вдъхновете се от това как са представили времето в своите картички нашите Картичкофеи:

Ставам сутрин. Поглеждам часовника. Надпреварвам се със времето. Бързам да целуна децата, да направя закуска, да приготвя чантата, да изляза наВРЕМЕ.
Поглеждам през прозореца - пак вали. Ех да му се не види това ВРЕМЕ.Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 юли, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през септември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

1 Comment:

Анонимен said...

koga 6te kajete koi e pobeditel