9 май 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 217 - "Книгата-прозорец към света!"

Привет, мили мой Картичкофурийки!
Щастлива съм че за втори път ми се отдава възможност да Ви предизвикам - Диди/DidStef - http://didstefhandmade.blogspot.com.
Някои празници вече отминаха, а други- тепърва предстоят.Не мога да пропусна един светъл и жизнерадостен празник - 24 Май.
Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.
Реших моето предизвикателство да е: "Книгата-прозорец към света!"
Развихрете своето въображение, има толкова много варианти.Може да използвате картинка с приказен герой, листи от стара книга, шаблони или самата картичка да е под формата на книга. Може вместо дизайнерска хартия да има букви или лист от книга.
Нека основният и задължителен акцент на вашите картички е книгата.
Дано темата ви допадне.Ще очаквам с нетърпение да видя вашите проекти.Ето и моето вдъхновение за вас.

Наградата ще бъде изненада.Надявам се да успея да зарадвам някой от вас така, както Мария мен.

Приятно творене !
Диди

Благодарим на
Диди за книжното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 206 в предизвикателството КФП 206 - " За всичко останало ви е необходима само любов."наMarie.

А това са вдъхновените от книгите картички на нашите Картичкофеи:







"Книгата е прозорец към света" - ни подсеща със своето предизвикателството Диди Георгиева. Прекрасна тема, аз обожавам да чета, а книгите определено отварят пред нас различни врати и ни показват различни светове, водят ни към познанието и вярвам, че ни правят по-добри. Аз избрах да ви вдъхновя с една картичка, за централен елемент на която направих една малка книжка. Сега е ваш ред, с нетърпение ще очаквам да видя проектите ви!





Крайният срок за участие е 23,59ч на 19 май, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през юли 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: