Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 октомври 2014 г.

Осмо декупажно предизвикателство - Кутия за чай в есенни цветове

Есента настъпва с пълна сила, а за съжаление с нея и настинките. Какъв по-хубав лек срещу тях от чаша горещ чай. Чаят пък може да бъде подреден в една красива кутия за чай. И то не каква да е кутия, а изработена в техниката на декупажа в есенни цветове.
Това е темата на Осмото декупажно предизвикателство - изработване на Кутия за чай в есенни цветове.
Нека от вашите кутии грейнат цветовете на есента.

Спонсор отново е "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/

За ваше вдъхновение ние от Картичкофурии избрахме тази кутия за вас от интернет. Неин автор е LoveCreationsА това е чудесната награда, която спонсорът на предизвикателството е подготвил за победителя:

Срокът за участие се удължава с още една седмица.

Вече крайният срок за участие е 23,59 ч на 10 ноември, понеделник.Това са дамите от журито, с чиято помощ ще избираме победител на месеца - Декупажен проект на месеца и трио от най-харесани проекти - Декупажно трио.

Anelia Milcheva
Didi Andreeva

Valia Nikolova Ivanova
Vaska Grudeva

И като всяко предизвикателство и в това има условия за участие:

Можете да участвате само с нови проекти, изработени след датата на задаване на предизвикателството.
С проектите, с които участвате в предизвикателствата в Картичкофурии можете да участвате и в други игри и предизвикателства.
Снимките на проектите ви следва да са качени в сайтове за снимки или във фейсбук, като линковете трябва са към конкретната снимка, с която участвате или към малък албум, в който да има снимки само на това изделие, с което участвате в предизвикателството. Фейсбук снимките ви трябва да са достъпни от всички.
Към всяка снимка или албум трябва да е написано, че с нея участвате в нашето предизвикателство и да има линк към предизвикателството в Картичкофурии.
Ако имате блог освен линк към предизвикателството можете да сложите и някой от нашите банери.
Няма да се зачитат участия, чиито снимки са недостъпни, качени са в сайтове за съхранение на снимки, където няма възможност директно да бъдат разгледани и нямат описание и линк към Картичкофурии.
Проектите ви трябва да отговарят на зададената тема. Спазвайте и допълнително зададените условия.
Молим да спазвате добрия тон при публикуване на коментари, с които давате мнение за проектите на останалите участници.
Имайте предвид, че трябва да можем да се свържем с вас.


0 Comments: