Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 221 - Картичка по рецепта.

Картичка по рецепта е темата на Картичкофурийско предизвикателство 221, а ви предизвиква Iva. Вижте прекрасните нежни цветове, които тя ви предлага да използвате:
А това е рецептата за вашата картичка. Съставки:
Използвайте всички цветове от предложената комбинация,добавете дантела,малко цветя/защо не и ръчно изработени/,поизтъркайте всички ръбове и добавете нещо от себе си/картинка,рамка,перли,камъчета....каквото ви душа иска/.Разбъркайте всичко това и го посипете с вдъхновение и усмивки и ни покажете,какво се е получило.
А това е наградата, която ще получи един от вас.
Успех на всички.
Iva

Благодарим на Iva за цветното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 210 в предизвикателството КФП 210 - "От нищо - нещо"наСофи.

А това са много нежните картички по рецепта на нашите Картичкофеи:


Здравейте,за да поздравя една от моите приятелки за рожденият й ден,
използвах цветовата комбинация,избрана от Ива Василева за КФП 221.
Много ми допаднаха цветовете и самото предизвикателство.
Ще следя с голям интерес и вашите проекти по темата.
Усмихнат ден!


Обичате ли да готвите по рецепта? Аз никак. Обаче с картичките е друго. Когато имам зададе условия ми е много по-лесно. А тази тема много ми легна на сърцето. Цветовете са много нежни и има достатъчно свобода за импровизация. Слагайте розовите очила и се захващайте за работа :).Крайният срок за участие е 23,59ч на 16 юни, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през август 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.


1 Comment:

Ivanina Vasileva said...

Момичета,страхотни картички за вдъхновение,благодаря ви!