Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 219 - Обзор

Скъпи Картичкофурии,
Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството „Картичка с ръчно направена дизайнерска хартия”. Всеки проект, който ни показахте беше уникален. Разбира се, не ми беше лесно да направя избор сред толкова красота и креативност.Но все пак „щавена хартия” на Петя/shMe ме плени.


Честито на shMe.

Пожелавам ви много, много усмивки.

vilini

Благодарим на vilini за интересното предизвикателство.

Честито на победителката!

shMe ти си Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него - КФП 219 - 23 май - 2 юни 2014г.
Очакваме твоят разказ за направата чудесната ти картичка на мейла на Картичкофурии.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 8 август.

1 Comment:

Being shMe said...

Мила Вили,Картичкофурии,благодаря от сърце :) ххх