25 януари 2013 г.

Картичкофурии на 3 години - малка равносметка!

„Вие обичате да правите картички и сте фурии в правенето им, затова това е вашето място.”
Ето така започна всичко на тази дата преди цели три години...
Един блог, едно предизвикателство, едно местенце за всички споделящи това необятно хоби.
Картичката, това е изкуство, тя израз на всичко, което мислим, което чувстваме, което преживяваме. В нея въплъщаваме част от себе си, и тя е част от нашата същност.

Изминаха 3 години от началото на нашите предизвикателства. През това време ние пораснахме. Пораснахте с нас и вие нашите участници и приятели.

Започнахме много нови рубрики, поканихме някой от вас да ни гостуват, те пък ни научиха как да правим красиви и интересни неща. Продължихме съвместната си работа с нашите приятели от Двете Елши, Greta`s Art , Работилница фантазия и Мигито Петрова.
През последната година променихме начина на задаване на предизвикателства и сега всеки вдъхновител на наше предизвикателство с избора си на победител избира и човека, който ще предизвиква всички вас в следващо предизвикателство.
На 25 януари 2012г. стартира Форум Картичкофурии. В него се опитахме да привлечем вашето внимание с интересни теми и игри. Съвем наскоро стартираха теми за въпроси по употребата на маркери Спектрум и Акварелни моливи.

За съжаление през 2012г нямаше само приятни събития. Прекратихме работа по един много любим наш проект. Липсата на желаещи да участват ни принуди да спрем предизвикателствата в Малки картичкофурии.

Надяваме се да продължим и през новата година да ви срещаме с интересни хора и да пуснем.нови и различни рубрики

По повод нашият Рожден ден пуснахме игра - Истински празник. Имате още време да се включите в нея. За първи път поискахме от участниците в нея да ни изпратят своята картичка/и. Вече можем да се похвалим с първата получена. Вече и вие, заедно с нас можете да разгледате картичките, които ще получим в ТАЗИ тема във Форума.

Очаквайте още много нови неща и изненади от нас и през 2013г.

2 коментара:

Ellie каза...

Честит рожден ден, Картичкофурии! Бъдете все така позитивни, креативни и вдъхновяващи!

Katya Kovacheva каза...

Честит рожден ден, Картичкофурии! Бъдете здрави и запазете позитивната енергия на това прекрасно място, вдъхновявайте ни и бъдете вдъхновени!