27 януари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 150 - Обзор

Благодаря от сърце на всички, които се включиха в предизвикателството с природни елементи. Благодаря ви за чудесните идеи и красивите картички, които споделихте с нас! Много ми беше трудно да избера победител, дори се изкушавах да го избера на случаен принцип :). И все пак една картичка ме грабна особено и това е Рождество на Bearkis.

Искам да дам още две наградки на Madam Mim и Villi за прекрасните им картички.

Поздрави,

Мария


Честито, момичета!
За да получите наградите си ви молим да напишете адресите си на мейла на блога.

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 150 4-14 януари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 12 април 2013г.

Все още имате време да се включите в нашият Рожден ден. Имате възможност да се включите и да ни изпратите вашите картички зо 23,59ч на 4 февруари, понеделник.
Очаквайте и други изненади от нас.


3 коментара:

Villi каза...

Уау...каква невероятна изненада!:) Много благодаря за признанието,съвсем не очаквах:) Благодаря!Честито на Bearkis:)-вълшебна картичка с невероятно ностагично и уютно усещане и на Мадам Мим,за страхотната идея и картичка:)Браво ,браво:)

AdiMa каза...

Дълго мислих и не можах да намеря подходящите думи, с които да изразя приятната изненада и радостта, която изпитах, когато разбрах, че из всички тези прекрасни картички моята не е останала незабелязана и дори е отличена :)
Сърдечни благодарности на Мария за предизвикателството и признанието, както и на всички други за топлите думи!!! Всичко това ми дава Кураж да продължа да споделям идейки и вдъхновения, въпреки че тепърва навлизам в дебрите на картичкоправенето (а не е лесно да си малка рибка в океан ;) )
Честито на Bearkis и Вили!!! Пожелавам ви несекващо вдъхновение, за да продължавате да творите красоти, тъй както вашите творения са извор на вдъхновение и възхищение на мнозина от нас :)

BEARKIS каза...

Ах,Мария....чак сега видях!!!БЛАГОДАРЯ за отношението и поздрави наВили,Madam Mim,и на всички!Трогната съм!