14 януари 2013 г.

Картичкофурии на 3 години!

Срокът за участие в нашата игра "Истински празник" се удължава до 15 февруари, петък!
Искаме да ви напомним, че само картички, които са получени от нас ще участват при определянето на победителите в играта!
Повече подробности можете да прочетете ТУК.


Здравейте картичкофурии!
Навън е снежна приказка, бяло, чисто, красиво. Измина еуфорията около коледните и новогодишни празници, студът и късият ден ни карат все повече да се застояваме на топличко у дома. На нас обаче студът и лошото време не ни пречи, защото както всяка година по това време си имаме повод за радост. През януари е рожденият ден на Картичкофурии. На шега, на майтап на 25 януари навършваме .... три години.
Цели три години.Много или малко, три години изпълнени със страхотни емоции, нови и нови фурии, феерия от предизвикателства, картички ,новости и пр.

Тази година решихме рожденият ни ден да е под мотото „Истински празник”

3 години е чудесен повод за празнуване. Пораснали сме достатъчно, за да преминем от бебешката в детската възраст и можем да се считаме за големи. Искаме заедно с вас да отбележим нашето порастване, изминатият път, всичко преживяно..Очакваме вашите празнични картички, които за първи път ще пожелаем да ни изпратите. Искаме и ние да се докоснем до създаваното от вас вълшебство(или поне едната от нас). Не е необходимо картичката ви да е точно за рожден ден, нито пък да бъде споменат Картичкофурии. Направете просто картички за празник, каквито вие решите и се включете с тях.

И така, очакваме вашите празнични картички да качите в линкито на тази публикация до 4 февруари, понеделник 23.59 часа.
Пишете ни на мейла на блога за да получите адреса, на който да изпратите картичката или картичките.
Както във всяко картичкофурийско предизвикателство можете да участвате с неограничен брой картички.
Картичката, която ни докосне най-много ще получи:


специално избран подарък, който засега ще остане изненада.

Освен избраният от нас – Картичкофурии победител ще има и победители, избрани от Двете Елши, Greta`s Art , Работилница фантазия и Мигито Петрова.
Авторите им ще получат ваучер от съответното вълшебно магазинче.

Ще очакваме с нетърпение вашите участия.
Приятно майсторене!

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ,    създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.




15 коментара:

Katya Kovacheva каза...

Колко бързо лети времето... Поздравления, момичета, че вече цели три години, успявате да съхраните това прекрасно местенце все толкова цветно и изпълнено с неподправена красота. Няма да скрия, че при вас и е най-приятно и се чувствам най-добре Затова, в навечерието на третата годинка на блога, ви пожелавам, да съумеете да запазите емоцията и слънчевото усещане, които струят от тук. Желая ви, да достигнете пълнолетие, а ние, да не спираме да черпим вдъхновение и да имаме смелост и време, за да участваме в предизвикателствата, които ни отправяте!

Danina каза...

Честит Рожден Ден, Картичкофурии!!!!
Благодаря за споделеното време, за доброто настроение и желание от ваша страна да помагате!

kami_bonbona каза...

Поздрави и от мен! Всичко най- най хубаво ви желая и още дълго време да ни радвате :) Целувки

Villi каза...

Честит Рожден Ден,на най-любимото ми местенце!!!:))) Пожелавам ви големи да пораснете:)))и още дълги години да ни радвате и вдъхновявате:) С радост ,ще спретна нещо само за вас:)Прегръдки от мен:)

Pepi каза...

ЧРД, Картичкофурии! ха много козирози този месец! Поздравявам Всички картичко-феи които са рожденници този месец! Все така неуморни и вдъхновени бъдете!
Поздрави Пепи

Le каза...

Ехаааа! Колко е хубаво всичко, колко е хубаво, че устояхте! Поздравления прекрасни мои!

Анонимен каза...

Честит рожден ден, Картичкофурии!Достигнахте една много хубава възраст и продължавате да се развивате. Бъдете все така вдъхновяващи и креативни!
С удоволствие ще изработя нещо специално за вас!
Поздрави
Ивето

Unknown каза...

Честит рожден ден,Картичкофурии!Устоявайте,променяйте се,забавлявайте се,вдъхновявайте се ,а ние ще сме с вас!Поздрави :)

kenli каза...

Навършването на три годинки е важен момент от живота на едно дете. И затова, този рожден ден Картичкофурийки , е един прекрасен повод, да осъзнаете колко големи сте станали, колко много мечти сте сбъднали, колко много лица сте усмихнали, колко много награди сте раздали..... Това е един повод да видите и колко верни приятели имате, защото приятелите са винаги заедно около празничната торта! Желая ви здраве и още много рожденни дни напред в годините! Нека заедно творим един по- хубав свят - света на красивото! Без завист, без конкуренция, без напревара! Успех!!!!!!

tangenta каза...

Поздравления за годишнината на блога, скъпи Картичкофурии! Прекрасно място, където направих първите си крачки и срещнах толкова много невероятни момичета.

Te4eto каза...

Честит Рожден Ден, Картичкофурии!
Не сваляйте гарда :-)
Винаги съм казвала, че този блог е от любимите ми - пожелавам ви енергия, за да остане такъв!

Людмила каза...

С Днём Рождения!
Желаю Вам творческих удач и много друзей!

Plamnito каза...

Честит рожден ден! 3 години е сериозна заявка за мъдрост и зрялост!

Bo каза...

Да ни е честито на всички! Голям празник е за всички картичкотворящи! Продължавайте и не спирайте! Вършите страхотна работа и аз лично (сигурна, съм, че не само аз) съм ви много благодарна! Успехи във всичко ви желая! :)))

Kras каза...


Картичкофурии! Честит Рожден Ден