Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 февруари 2013 г.

Картичкофурии на 3 години - удължаване на срока!

Срокът за участие в нашият Трети Рожден ден се удължава!

Ще имате възможността да качвате линкове към Вашите картички и да успеете да ги изпратите до 15 февруари / петък/ 23.59 часа.
Искаме да напомним на всички, които са се записали в поста за нашият Рожден ден, че тази година за първи път пожелахме да ни изпратите вашите поздрави за годишнината на Картичкофурии, за да можем да се докоснем и реално до вълшебството на всяка от вас.
До този момент качените линкове за участие са 42, а сме получили 8 картички.

За да бъде зачетено вашето участие за наградите, които са част от нашата игра е необходимо ние да сме получили вашата картичка. Искаме да дадем равен шанс на всички записали се и затова правим това удължаване.
Ако някой е изпратил картичка и не я е видял качена в „Албума Картичкофурии на 3 години! във Форум Картичкофурии нека се свърже с нас.

Победителите ще бъдат обявени на 18 февруари 2013г.

5 Comments:

Danina said...

Супееер!!! Много ме беше яд, че не можах да се включа до неделята, но сега ще запретна ръкави... Дано няма непредвидени и неприятни изненади...

Danina said...
Този коментар бе премахнат от автора.
Мики said...

Здравейте, а на кой пощенски адрес мога да си пратя картичката!

Картичкофурии said...

Здравей Мики,
Пиши ни на мейла и ние ще ти върнем в отговор адреса.

Мики said...

Аз Ви писах там първо, но нямам отговор!