Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 януари 2013 г.

Картичкофурии на 3 години - малка равносметка!

„Вие обичате да правите картички и сте фурии в правенето им, затова това е вашето място.”
Ето така започна всичко на тази дата преди цели три години...
Един блог, едно предизвикателство, едно местенце за всички споделящи това необятно хоби.
Картичката, това е изкуство, тя израз на всичко, което мислим, което чувстваме, което преживяваме. В нея въплъщаваме част от себе си, и тя е част от нашата същност.

Изминаха 3 години от началото на нашите предизвикателства. През това време ние пораснахме. Пораснахте с нас и вие нашите участници и приятели.

Започнахме много нови рубрики, поканихме някой от вас да ни гостуват, те пък ни научиха как да правим красиви и интересни неща. Продължихме съвместната си работа с нашите приятели от Двете Елши, Greta`s Art , Работилница фантазия и Мигито Петрова.
През последната година променихме начина на задаване на предизвикателства и сега всеки вдъхновител на наше предизвикателство с избора си на победител избира и човека, който ще предизвиква всички вас в следващо предизвикателство.
На 25 януари 2012г. стартира Форум Картичкофурии. В него се опитахме да привлечем вашето внимание с интересни теми и игри. Съвем наскоро стартираха теми за въпроси по употребата на маркери Спектрум и Акварелни моливи.

За съжаление през 2012г нямаше само приятни събития. Прекратихме работа по един много любим наш проект. Липсата на желаещи да участват ни принуди да спрем предизвикателствата в Малки картичкофурии.

Надяваме се да продължим и през новата година да ви срещаме с интересни хора и да пуснем.нови и различни рубрики

По повод нашият Рожден ден пуснахме игра - Истински празник. Имате още време да се включите в нея. За първи път поискахме от участниците в нея да ни изпратят своята картичка/и. Вече можем да се похвалим с първата получена. Вече и вие, заедно с нас можете да разгледате картичките, които ще получим в ТАЗИ тема във Форума.

Очаквайте още много нови неща и изненади от нас и през 2013г.

2 Comments:

Ellie said...

Честит рожден ден, Картичкофурии! Бъдете все така позитивни, креативни и вдъхновяващи!

Katya Kovacheva said...

Честит рожден ден, Картичкофурии! Бъдете здрави и запазете позитивната енергия на това прекрасно място, вдъхновявайте ни и бъдете вдъхновени!