Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 април 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 13 - Обзор

Здравейте отново с обзора на Картичкофурийско предизвикателство № 13 Ретро картичка!
В него участваха 22 картичкофурии и 35 картички. Оказа се, че и ретрото не може да ви затрудни. Много красиви и оригинални картички сте направили. Благодаря на всички за участието.
А сега победителят

Това е sear145. А това е нейната картичка

Честито Катя! Освен, че печелиш наградата на Ваня ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да сложиш банера като добавиш КФП№ 13 16-24 Април.

А това е слайда на всички участвали картички:
video

Не забравейте да се запишете за Първото Картичкофурийско Blog Candy. Остава още малко до края му 24.00 в неделя 25 април.

И ви каня да участвате в новото Картичкофурийско предизвикателство № 14 Покана за сватба, пуснато от Арабела.

0 Comments: