14 април 2010 г.

Една мини годишнина - повод за равносметка и Блог канди

Здравейте Картичкофурии!

На 25 януари 2010г бе създаден този блог!
Блог, който да събира различните таланти и идеи на българските кардмейкъри.
Блог, който да бъде полезен на всеки преминал през него, да вдъхнови , да награди и да забавлява.

Картичкофурии е място, в което всеки може да бъде в две роли и като участник и като предизвикващ останалите. Можете да участватe и да покажете какво можете, а също така и да спечелите предложената награда. Можете да предизвикате всички желаещи да участват да създадат картички по предложената тема и да наградите един от тях.

Така неусетно и бързо се претърколиха 3 месеца. На 25 април блогът Картичкофурии става на 3 месеца. През това време бяха зададени 12 предизвикателства, в които взеха участие 68 участника и бяха показани 500 картички.

Картичкофурии доби нов вид и има нова заглавна табелка и банери, благодарение на таланта на Арабела от Arabela Dream Studio, за което и благодаря от сърце.

През това време спонсор на Картичкофуриите стана новият магазин за кардмейкърски материали "Двете Елши". Място, от където можете да си купите така нужните материали, да почерпите идеи да контактувате с други любители на картичките. Всеки последен петък от месеца те пускат предизвикателство в блога Картичкофурии и избират победител, който получава щедра награда.

Картичкофурии има и своя страница във Facebook, където вече има 130 последователи. Там са направени албуми, в които могат да се видят участниците в различните предизвикателства, наградената картичка, картичките вдъхновения, наградите.

Това е статистиката до днес 14 април.

Ще отпразнуваме първото си тримесечие с Blog Candy, което стартира днес 14 април 2010г. и ще приключи точно на 25 април 2010г. в 24.00 часа.



Това е наградата, щедро осигурена от Krissbal, която ми беше много ценен помощник през миналата седмица, когато се оказах без интернет. Благодаря ти.
В наградата са включени 36 листа хартия от сериите
Класически Bailey на K & Company
Игра на дама на K & Company
Пътешествие на K & Company
Cling печат Цвете на Hero Arts

Условията за участие са следните:

1. Да напишете коментар към този пост, който да съдържа Вашето мнение, препоръки, предложение, коментар и прочие за блога във всеки един аспект. Благодаря предварително на всички за коментарите и съветите. Те ще са осабено ценни за бъдещата дейност на блога.

2. Да добавите снимка с линк към този пост в своя блог.

3. Можете да станете последовател на блога и да сложите в своя блог един от банерите, които са в страничната лента. Това не е задължително условия за участие в жребия за наградата.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участват, пускат задания, пишат коментари. Благодаря ви, че подкрепихте блога и че благодарение на нашите общи усилия той продължава да съществува и да привлича нови хора. Всяко ново лице е една малка крачка напред в разпространението на любимото ни хоби Кардмейкинга.

Иволина

41 коментара:

milenka каза...

БРАВО!Поздравления за блога, за всички, които правят възможно съществуването и развитието му!За мен е чест да участвам в предизвикателствата, да се срещам (макар и виртуално) с толкова прекрасни, вдъхновени и творящи дами!Пожелавам всичко хубаво на участниците,идеи и прекрасно настроение!
Усмивки:-)

Addii каза...

сега искате да напишем препоръки-какви? ами то няма какво , всичко си е наред .продължавайте в същия дух и пожелавам много нови попълнения

Le каза...

Записвам се и аз с благодарността си към Деси и към Картичкофурии. Затова, че ме/ни/ провокират да освободим вдъхновение и въображение, затова че и аз съм част от предизвикващите и затова, че в крайна сметка резултатът от всичко е Красота!
Пожелавам всичко най- на всички КФ и препоръката ми е свързана единствено и само с популяризирането на блога. Ама то не е и е препоръка, ами е част от нашата и моята работа изобщо.
Поздрави! Лени!

Creative каза...

Честит Ни мини юбилей! :)
Поздравления, Деси, за това, че правиш възможна още една изява на всички нас, които се храним и дишаме с красотата! Поздравления и на Арабела, за вида на блогчето! Поздравления и на всички, които са част от този сайт, като участници и задаващи предизвикателствата!
Пожелавам на всички ни да продължаваме да намираме и създаваме красотата и време да й се наслаждаваме!
Препоръки? Една-единствена - да продължаваш да стопанисваш това прекрасно местенце!

miona каза...

3 месеца- минават неусетно когато сме заобиколени от толкова красота!!!Честит юбилей на блога, който е чуден, всеки ден поглеждам кой какво ново е сътворил- чувствам ви като едно голямо семейство;)
Препоръки за блога не мисля, че мога да дам - единствено пожелания, най-искрени, да продължава да съществува, да ни радва и да ни събира тук за всяко едно предизвикателство и последователите му да се увеличават с всеки изминал ден!!!!

arcadia каза...

Честит мини рожден ден в аванс!Искам да ви пожелая да бъдете живи и здрави, и неспиращи да вдъхновявате света около вас!Благодаря за възможността да споделяме, както и за това, че денят ни става по-цветен!Адмирации към всички вас, допуснали ни да надникмем във вашия пъстър калейдоскоп от таланти!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честит 3-месечен юбилей на всички картичкофурии и най-вече на страхотния екип, който стопанисва този фантастичен блог. Деси, да си жива и здрава и вечно изпълнена с творческа енергия и ентусиазъм - ние просто те следваме. Диме, благодарности и на теб за всичко, което правиш - красотата винаги буди възхищение! Крисбал - благодарности и към теб - нека всички сте живи и здрави и блога да се развива все по вдъхновяващ и печелещ симпатизанти и последователи.Нека всеки от нас намира време за този чудесен блог, от който блика само красота....Аз просто не мога да дам други препоръки.... Здраве и вдъхновение на всички картичкофурии и от ръцете ни да излизат купища чуднотийки....С нас света е по шарен, цветен и примамлив!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Пропуснах да отбележа колко е хубаво, че ги има "Двете елши" - за тях също здраве и сили да задоволяват нуждите ни от така ценните материали, идеи и майсторийки в магазина им.

Ваня каза...

Честит Юбилей на всички Картичкофурии !
Деси да си жива и здрава и много благодарности че намери сили , време , енергия и търпение да започнеш този блог , както и да продължаваш да го водиш !
Хиляди благодарности на Димето ,на Krissbal , на Двете Елши и на всички взели участие в развитието на блога !
Препоръки - единствената е , да продължаваме всички заедно да създаваме красота !
Още веднъж ЧЕСТИТО !!!

Unknown каза...

Здравейте всички
Картичкофурии!:)
Честит мини Рожден Ден, с пожелания за много здраве! Не спирайте да творите красота, защото това, което правите радва много хора.
Благодаря ви, че докоснахте и мен до прекрасните ви картички.
Много ви се радвам!:)

анубис каза...

Бях приятно изненадана,когато открих този блог.Тъкмо правих своите първи стъпки в картичкоправенето.Тук се нагледах на красоти и майстории,вдъхновявах се за нови идеи,открих прекрасни творци и най-важното - получих признание за моето хоби.И страшно се радвам,че намерих това приятно местенце още в самото начало.Не спирайте,момичета,не спирайте да се развивате и да вдъхновявате,да предизвиквате и награждавате,винаги бъдете пътеводната ни светлина.Останете верни на себе си и на това,което правите - да ни радвате:)
Честит рожден ден,мили КАРТИЧКОФУРИИ!!!:))

Маги каза...

Честити 3 месеца!
Страхотно е, че ви има. Със всяко следващо предизвикателсто виждам все по-прекрасни картички. Деси и на всички твои помощнички благодаря, че ни давате възможност да се усъвършенстваме!

Irena каза...

Честити ни 3 месеца!
Първо да благодаря на Деси, която я главния виновник за съществуването на Картичкофурии, Благодаря на Арабела за вида на блога,Благодаря на Крисбал за щедрата награда, Благодаря на "Двете елши" за спонсорството, Благодаря на всички които участват със своите творения и ни радват!
Незнам каква препоръка да дам, според мен всичко си е наред, мога само да ви помоля да продължавате да ни радвате :)
Желая на Картичкофурии безброй по 3 месеца!

sear145 каза...

Всичко започна с идването на моя син Венко когато бях вече към 8мия месец и един ден случайно ровейки в форумите на БГ Мама открих всички вас... (няма да ви изреждам за да не забравя някой без да искам)случайно от доста време имам идеи за картички и разни други майсториики които скоро ще покажа в блога ми. Най голямато вдъхновение дойде от картичките които публикувахте...те ме накараха да черпам опит и да избера към кой стил принадлежа аз. Момичета бих казала че всяка една от вас има уникален стил (не спирайте да творите) Картичкофуриите ми дадоха куража хем да творя а пък ако се падне и награда още по добре. Оценявам труда на всички ви и мога да пожелая само да има повече хора като нас...които творят и чрез техния индивидуален стил правят живота на хората цветен и красив като им подаряват нещо от сърце. Сигурна съм че и моя син като мен и мъжа ми има в себеси поне малко заложено творчество и като порасне ще правиме заедно проекти за конкурсите в картичкоофурии.

Успех и до скоро !!!!

Chiges каза...

Честит мини рожден ден :).
Първо- поздравления и благодарности на Деси, че създаде това така уютно местенце и че се грижи за него ден след ден. Благодаря и на Крисбал за щедрата награда- много, много е примамлива :). Чудесно е и че блога има подкрепата на Двете елши.
Не бих могла да дам препоръка, но най- много ми харесва това, че всеки може да бъде освен участник и задаващ предизвикателството :).
Успех нататък!

Te4eto каза...

Радвам се, че КФ съществува и съм част от вълшебството! Присъединявам се към благодарностите на момичетата към всички, заради които честичко надничам тук.

арт_мама каза...

Еха, кога се изтърколиха цели три месеца?! Да са ни честити! Нека този блог да продължава да ни радва с показваните в него красиви неща, със своите предизвикателства, със своя свеж вид и разбира се с чудесната поддръжка на Деси-Иволина, която го прави толкова уютен! Нека това местенце привлича все повече и повече почитатели, никога да не стихва интереса към него! Крисбал, чудесна награда!

Unknown каза...

Едва ли аз мога да давам съвети на теб, Деси, за това как се прави добър блог. Мисля, че сред всички нас ти имаш най-богат опит в това. Все пак си мисля, че всички предпоставки за успех са налице. Блогът е чудесен, изглежда прекрасно, има много приятни предизвикателства и награди, спонсор...въобще всичко. Остава да вярваме в успеха му и да го популяризираме с всички сили :).

AdoraBella каза...

Честит Мини Рожден Ден! Сигурна съм, че занапред ще се развивате все така успешно. Препоръки едва ли аз мога да Ви дам.. Това е първият блог, който видях, когато започнах да се ровя из интернет за повече информация относно правенето на картички, и откровено мога да кажа, че бях впечатлена. Не очаквах в България да има подобно нещо, още по-малко то да бъде на такова ниво. Харесва ми чувството, което лъха от Картичкофуриите - усеща се приятелството между всички 'Картичкофурии', и може би точно това е едно от нещата, които му придават уникалност. Продължавайте в същия дух!

Greta каза...

Честито и от мен!Аз също съм щастлива от факта,че този блог стана така популярен и вярвам че успехите ще се множат.Определено нямам критики.Единственото което искам да споделя е,че според мен по-мотивиращо за творците би било ако победителя се избира не на случаен принцип, а от този който задава предизвикателството.
Нека след три месеца участниците да са три пъти повече!

unicorn каза...

Добър ден на всички!Казвам се Жени и още не съм показвала свои творения тук,но с удоволствие ви следя и се възхищавам на това което правите,защото то е просто уникално и прекрасно.Поздравления на тези,които са създали този блог и го потдържат,както и на всички,които публикуват тук своите творения.Честит мини рожден ден!Бъдете все така амбициозни и креативни,разраствайте се,печелете още и още последователи и най-вече наслаждавайте се на радостта от това,което сте създали още много дълги години.Скоро ще се постарая да публикувам своя картичка и с удоволствие да стана част от всичко това.Препоръки нямам освен да продължавате в същия дух и да не спирате да сте такива каквито сте,за да дарявате вдъхновение и усмивки на всички,които разглеждат блога,защото всичко което виждам всеки ден тук ме зарежда с положителна енергия и много идеи.
Приятен и креативен ден!

Ukka каза...

Присоединяюсь к самым теплым поздравлениям!Желаю творческих успехов и новых идей!!!Могу ли присоединиться к вашему празднованию?очень рада буду новым друзьям из Болгарии. ссылку на конфету разместила на панельке справа http://pishitejulie.blogspot.com/
Заходите в гости)))

fsa каза...

Мои поздравления!
Спасибо за возможность принять участие

Ирина - Magis каза...

Замечательная конфета!
Всего самого лучшего и прекрасного!
Моя ссылка на панели слева:

http://magis200905.blogspot.com/

Kras каза...

Аз съм един нов почитател,които три месеца следеше всички блогове и се възшищавах от това което се публикува.И така един един ден плахо започнах да си мечтая и аз да права красиви неща. Поздравявам всички и имам следното предложение;на всички нововключили се в блоговете да им се помага от картичкофурийките които имат много опит . Да се създаде един наръчник с основните конструкции при подреждането на елементите,които да служат за начинаещите и страница в която да можем да задаваме въпроси и съответно да получаваме отговори,която да е извън комметара които излиза под картичките
Успех на всички.

Tsky каза...

присоединясь к поздравлениям!!! Конфетка замечательная! Ссылка на боковой панели http://tsky-tsky.blogspot.com/

Пъстър свят каза...

Честит мини юбилей!
Най-напред на Деси,затова че я има,
че направи и поддържа това уникално
местенце за всички нас. За да може да показваме нашите идеи, майстории и красоти и да се усъвършенстваме.
На момичетата от "Двете елши",на Димето, на Крисбал и на всички оста-
нали взели участие в развитието на блога.
Препоръка: Момичета продължавайте в същия дух а ние ще ВИ следваме!
Да сте живи и здрави!
Още веднъж ЧЕСТИТО на всички картичкофурий!

leMonaDe каза...

Мои поздравления с трехмесячным юбилеем из Украины! Продолжения творчества! Хороших идей! Вдохновения! Давайте знакомится. Ссылочка на вашу конфетку у меня на левой панельке: http://mariaduka-lemonade.blogspot.com

kenli каза...

Вие сте вдъхновителки!
Вие сте мечтателки, които сбъдват мечти!
Вие сте творци на красотата!
Вие сте частицата хармония, нежност и цветност в многото домове, в които са и ще бъдат вашите творения!
Вие сте и създатели на онова голямо общество от талантливи момичета, които нощно време бродират, шият, лепят, майсторят - като в приказките..., а сутрин се превръщат в делови жени с огромни ангажименти, но...щастливи. Щастливи от това, че са сътворили едно малко вълшебство - картичката, която някой ден ще зарадва и ще стопли сърцето на някой!!!!
Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ, че ви има!!!!

Dimi каза...

Честити ви първи три месеца! Блога е чудесен, надявам се да има още много почитатели занапред! Открих го наскоро и сега с нетърпение чакам всяко следващо предизвикателство! Благодарности към "Двете елши"!

KroXa каза...

my congratulations!!!
Поздравляю с тремя месяцами)
Очень рада, что нашла болгарский блог (ведь так?) потому что всегда приятно знакомиться с мастерами из других стран!

link on the sidebar)

http://kroxacadrs.blogspot.com/

- каза...

Честити да са трите месеца на блога и да се множат много пъти по три!Открих ви неотдавна и с удоволствие идвам в това виртуално местенце, за да зарадвам очите и душата си и да си почина.Много красота има тук и се радвам, че зная къде да ви намеря :)

milqin каза...

beautiful papers.

krechi каза...

Честити 3 месеца! Много пожелания са казани, за мен не остана! Какво да кажа- Деси, все така да водиш това хубаво виртуално местенце! Успех на всички Картичкофурии! И още дълго време да участваме!

Анонимен каза...

Имате прекрасен сайт! Ние нямаме! За съжаление аз не говорят български език и ние трябва да превежда всичко. Така че, просто погледнете на красиви снимки.
Линк към страницата ми прави http://happyblondy.livejournal.com/

avocett каза...

Поздравления за блога , невероятен е !
Всички предизвикателства са много хубави и са си истинско вдъхновение , даже малката ми сестра (на 10 г) прави картички по тях и много им се радва , само че не дава да ги публикувам засега ...
Пожелавам ви много успех занапред !

Arabela каза...

Честит ни МИНИ юбилей! С умиление си спомням за първите дни когато попаднах на темата във форум БГ мама. Доста време мина оттогава - увеличават се редиците ни всеки ден с нови попълнения! Чудесно е това-всеки новодошъл внася своето собствено виждане и своя принос към нашето общо ЛЮБИМО хоби - картичкоправенето! Специални благодарности и адмирации към Деси, която неуморно и ежедневно поддържа блога, както и към "Двете Елши", които щедро спонсорират, това прекрасно кътче, където живее красотата. Успехи и творческо вдъхновение на всички картичкофурии - настоящи и бъдещи!

Rony каза...

Най-сетне и аз да се добера до компютъра, радвам се че въпреки всичко което ми се случи, ще успея да се вкюча!!!
Какво да кажа за блога, то гледам всичко се е изписало. Благодаря на Деси и на всички които допринасят за разнообразието в него. Това е едно от малкото места където всеки се потапя в един различен свят - по-пъстър, весел и много вдъхновяващ!!! Благодаря Ви момичета!!!
Лично аз се надявам да мога всеки път да участвам, дано!!!

~Gery~ каза...

Деси, много признателност за ентусиазма! Много благодарност за упоритостта и много поздравления за желанието Картичкофуриите да се развиват и да вървят напред!
А за блога - нека това начинание с времето все по-настоятелно да се превръща в традиция, в привличане на нови таланти, във вдъхновение и стимул и едно място, където всеки да намира съмишленици!

Анонимен каза...

Ответы практически на любой вопрос есть у нас. SEEXi.NET
Так же интерес можно проявить например к "[url=http://www.2nt.ru/go/teets.php]Красотка нашла то что искала [/url]"
А любителям [url=http://www.2nt.ru/go/geyi.php]гей видео[/url] подарок.
И безусловно лучшие [url=http://2nt.ru/go/znakom.php]бесплатные интим знакомства[/url]

Анонимен каза...

Как говорилось на Seexi.net Кто использовал услугами? Удалось ли обменять/сдать/продать квартиру при их помощи? Сколько времени это заняло?