Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 април 2010 г.

Победителят на Първото Картичкофурийско Blog Candy

Благодаря на всички за участието и за подкрепата. Радвам, се че толкова много хора харесват Картичкофурии и се надявам да продължим да работим заедно. Искам да кажа, че вече участниците ни са 74. Много се радвам, че все повече нови хора се включват.
В жребия се бяха записали 39 човека. И победителят е


Това е arcadia. Arcadia, моля те да напишеш адреса си на имейла на блога.

Прочетох много мили и ласкави коментари за блога и за работата му. Донесохте ми голяма радост с думите си. Имаше и няколко препоръки и предложения по които искам да напиша няколко думи
- за популяризирането на блога приемам предложения от ваша страна. А и вие можете да помогнете с добавянето на банера на блога във вашите блогове. Тези, които да почитатели на фуриите във фейсбук биха могли да публикуват съобщенията, които се пишат на страницата на Картичкофуриите на собствените си стени.
- за избора на победител. Винаги предлагам на този, който е пуснал предизвикателството сам да определи как да бъде избрат печелившия. Това не е никак лесно, когато има толкова много красиви картички. За да не се затрудняваме толкова в избора си използваме помощта на техниката.
- за задаването на въпроси по направата на картичките - точно с тази цел сложих към блога чат прозореца. В него можете да питате по каквито желаете въпроси и аз лично обещавам, че ще отговарям при първа възможност. А също така въпроси могат да се задават и на имейла на блога.
Тъй като Картичкофурии тръгна от пишещите в темата Scrapbooking&Cardmaking в бг-мамма, то там винаги можете да зададете въпросите си и да научите нещо ново.

Отново ви благодаря, за това че сте част от картичкофуриите, за това че създавате такива прекрасни картички и помагате заедно да правим това място още по-пъстро и весело.

0 Comments: