Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 септември 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 7

Време е за новият дебют в блога Картичкофурии!
Месец август отбелязахме като ваканционен месец.Въпреки това ще го запомним с невероятно голям брой участия, сред които са и нашите 8 дебютантки:

Bubeto участва за първи път в Предизвикателство 28 "Листо" на "Двете Елши" . Нейният блог е Bubeto's.


Доби взе за първи път участие също в Предизвикателство 28 "Листо" на "Двете Елши" Това е нейният Албум в snimka.bgNat участва за първи път в Предизвикателство 28 "Листо" на "Двете Елши" .Нейният блог е "Цветни лудории с шарени хартии"
Kaxala участва за първи път в Предизвикателство 28 "Листо" на "Двете Елши" . Нейният блог е DeniTZ

Нина участва за първи път в Предизвикателство 28 "Листо" на "Двете Елши" .


DSdiva участва за първи път в Предизвикателство 30 - "Едноцветна картичка" на Ivolina/ Деси. Нейният блог е " Самодивска омая "


Даниела Цонева участва за първи път в Предизвикателство 30 - "Едноцветна картичка" на Ivolina/ Деси.


Nikol ,под този псевдоним най-вероятно участва майката на малката картичкофурия Никол в Предизвикателство 30 - "Едноцветна картичка" на Ivolina/ Деси. Блогът им е Nikol
Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 1 - 31 август 2010 към него.

Картичкофурии