30 септември 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 8

Време е за новият дебют в блога Картичкофурии!
Месец септември започна с подкрепа на една благотворителна кампания, премина през невероятни ухания и продължи с наздравици.
В този месец в Картичкофурии отбелязаха първите си участия 8 дебютантки :

Pink_and_Blue участва за първи път в благотворителното предизвикателство 33 "Да дарим на СОС Детски селища".Това е нейният блог " Pink_and_Blue"


Lionelsa участва за първи път в благотворителното предизвикателство 33 "Да дарим на СОС Детски селища".Това е нейният блог "My small workshop"


Renkata участва за първи път в благотворителното предизвикателство 33 "Да дарим на СОС Детски селища".Това е нейният блог " Scrap and Stamp with friends "


Sweetnes участва за първи път в Предизвикателство 34 "Довърши изречението - "С ухание на..." " на Светла
Нейният блог е "Quilling creations"


Ася участва за първи път в в Предизвикателство 34 "Довърши изречението - "С ухание на..." " на Светла
Нейният блог е " AsYa DeSiGn "


blue_dream участва за първи път в в Предизвикателство 34 "Довърши изречението - "С ухание на..." " на Светла
Нейният блог е "blue_dream"Боряна участва за първи път в Предизвикателство 34 "Довърши изречението - "С ухание на..." " на Светла

Нейният блог е " Dust of Destiny "


Hristovica участва за първи път вПредизвикателство 34 "Довърши изречението - "С ухание на..." " на Светла
Нейният блог е " greatIDEAS "Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 1-30 септември 2010 към него.
Картичкофурии

28 септември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 34 - Обзор

Седмицата, в която аз задавах тема за картичкотворене от страниците на Картичкофуриите вече мина, приключи гласуването за предпочитана картичка от всички включили се, изтече срока за записване за моето blog_candy.
Така, че е време за раздаване на подаръците.
По темата „Довърши изречението С ухание на ...” се включиха 36 автора с 58 прекрасни уханни картички.
Искам да изкажа сърдечните си благодарности на всеки един от вас за прекрасните проекти, носещи в себе си истинско ухание на спомени и мечти, аромат на цветя и бриз, мирис на кафе и Коледа, които споделихте с текст и снимки.
За мен беше истинско удоволствие да се потопя в този букет от ухания, да се докосна до всичката красота, която сътворихте и споделихте в това предизвикателство.
Наистина ми се иска да можех да подаря на всеки включил се автор по нещичко сега, но се надявам, че и това ще стане някой ден. Но към момента условието си е условие и трябва да излъча три картички, чиито автори ще получат от мен първоначално определените наградки.
За мен една картичка е вълнуваща и изключителна, ако самата тя говори, ако те покорява още в мига, в който я видиш. Когато носи своето собствено излъчване и приказка, своята индивидуалност, своето ухание. И затова в този случай мога да кажа, че по-скоро не аз избирах картичките, а те мен.
Картичката, която освен тази наградка

ще получи за своя автор и приза Картичкофурия на седмицата е Морското ухание на очакващата, припламваща и никога негаснеща любов


Този приз за Миленка беше двойно подпечатан благодарение и на Ароматът на кафе, носещ се във въздуха и преливащ в спомени и мечти


Още две картички печелят със своето ухание и аромат за своите автори по нещичко от мен

Уханието на топъл, прясно изпечен хляб и кифлички на Лени

и Уханието на топлина и уют, лъхащо от кухничката на баба, изпълнена с аромата на току що изпечен кекс и бисквити на Деси


На база на получените резултати към 18.30 часа на 27 септември, който срок беше определен като краен за анкетата, която пуснах в моя блог,

картичката, оказала се най-предпочитана от посетилите и гласували в този период е под номер 6 –


Честито Arcadia! С дъх на смола и снежна Коледа ти печелиш ето тази наградка от мен


С помощта на рандом-генератора беше изтеглен номер от списъка, включващ всички участващи автори със съответните картички в предизвикателството + оставилите коментар под публикацията за моето blog_candy в блога ми.


И късметът беше на страната на


Честито на Nadet:o)! Ти получаваш това подаръче от мен


Реших да отбележа и един дебют, едно ново попълнение в редиците на картичкофуриите – blue_dream, чийто Морски полъх й донесе картичка и джунджурийки от мен.
И тъй като не съм се включила в сладурската размяна на картички между картичкофуриите по случай 2 октомври – световния ден на cardmaking-а, реших за себе си да отбележа този ден като се самоорганизирам и изпратя картички на още няколко автора, чиито уханни творби също искам по някакъв начин да отлича. А именно (по реда на тяхното включване):
10. Bearkis

14. Netty

24. krasmirа

25. Юлия Андреева

И предварително се извинявам, че няма да успея да изпратя картичките така, че да ги получите специално на този ден, но със сигурност закъснението ще бъде само в рамките на допустимите граници. :)))
Искам да отбележа и още два автора,
38. Suzi

42. Lidiya

чиито уханно-сладурски картички ги включиха в моя списък на хората, на които ще пратя по нещо изработено от мен по инициативата handmade подарък. Отново това включване е от моя страна, което не ви задължава с нищо. За повече подробности очаквайте скоро публикация в моя блог.
Очаквам всички споменати по-горе автори да се свържете с мен на doichinova@abv.bg, за да мога да ви изпратя нещицата възможно най-скоро.
И още веднъж благодаря на всички за ентусиазма, с който подходихте и уханните красоти, които сътворихте !

След толкова подробен и описателен обзор мога да кажа само БЛАГОДАРЯ Светле, че го написа вместо мен и за прекрасната награда, с която си ме наградила.
Сигурна съм че този обзор ще зарадва страшно много хора.
Миленка ти като Картичкофурия на седмицата можеш да използваш нашият банер като добавиш КФП №34
17-25 септември 2010г.

На мен ми остава само да ви напомня, че все още имате време да се включите в тазседмицното предизвикателство на Светлито като част от екипа на Елшите Наздраве. Крайният срок за участие в него е 12,30 в събота 2 октомври.

24 септември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 35 - Наздраве

Предизвикателство Наздраве!

Кой не обича да празнува? Особено, когато поводите за това са повече от прекрасни. И добре, че ги има празниците. За да сподели човек радостта си с любимите хора, да се отпусне, да се зареди с положителни емоции.
А обикновено празниците са съпътствани от поздравителни картички и пълни чаши.

„И нека чашите пълни да вдигнем и сълзите от радост не крием.”

„Горчива обич нека ме опива.
От старите винари още знам,
че истинското вино е горчиво.
За подсладено - няма да те дам!”

и т.н, и т.н.

Въобще пълните чаши са изключително възпявани и в стихове, и в проза, и в песни, и в картини .. Затова се замислих, защо ние да сме изключение?! Защо тази седмица да не обединим два от атрибутите на празника и да се повеселим майсторейки опияняващи картички.

А и тази седмица имаме прекрасен повод да вдигнем тост – нашата прекрасна Елша със златни ръце и сърце има личен празник. Рали, да си жива и здрава и да продължаваш все така с усмивка и устрем да осъществяваш мечтите си! Аз и целият екип на Двете елши ти желаем слънчево щастие и радост, много радост, която да струи от теб и към теб и която да те вдъхновява и опиянява за творчески подвизи и приключения.

„За приятелите наши нека вдигнем тежки чаши и отпием глътка вино.
Нека зло да ни забрави, да сме живи, да сме здрави и живеем сто години ..”Както обикновено, пускайте линковете си до събота на обяд другата седмица. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Това е наградата за победителя - Хартиите на K&Company - Игра на дама:


И малко вдъхновение от нас:

Светла:


Гери:


Ем:


Рали:


Забавлявайте се!
Светла

Искам и аз да се присъединя кам поздравленията по случай Рождения ден на Рали, на която желая много късмет, много творчески идеи и успехи. Позволих си да сложа и клипче на песента Рожден ден.

Благодаря на Светлето и на всички от екипа на Двете Елши за интересната тема и прекрасните вдъхновения.
Предизвикателството е до 12,30ч в събота 2 октомври.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 34 "Довърши изречението" на Светла - Beautiful Chaos Art.
То приключва в 12,30 в събота 25 септември.

23 септември 2010 г.

Списък за размяната на картички по случай 2 октомври

40 участника в размяната. Това си е рекорд. Над два пъти повече от миналата година.
Принципа на размяна е следния - изпращате картичка на човека, чийто ник е под вашия, а на вас ще ви прати този, който е над вас. Последният в списъка изпраща на първия. Адресите би следвало да си размените вие помежду си. Ако обаче срещате големи затруднения да се свържете с получателя на вашата картичка пишете ми. Ще се опитам да помогна.

Here is your sequence:

38 ralyko
4 Г-жа Шуши
16 Нети
18 Рени
12 Ганима
11 МаЛе
15 Ble6tu4ka
13 alneon
25 Krissbal
19 siskus
31 Lidiya
17 Лара
1 nana_cool
8 chiges
24 Мими
37 Rumilina
29 Иренка
6 rony5174
7 ~Magi_TM~
3 anubhis
23 bellaG
5 danka62
33 Neli
39 Ralibali
34 Anarhia99
21 bearkis
9 Despina
20 Donika
10 Аnchett
36 miona
35 Nice^day
14 Пипиту
32 avocett
26 Caramell_2004
28 mimimira
2 Te4eto
27 unicorn
30 arcadia
40. ЗлатоенаПравя малка корекция на списъка, понеже се оказа, че Рена и Рени е един и същ човек. Затова се разбрахме с нея да махна Рена и да остане само Рени.
Срока за изпращане на картичките е 2 октомври, тъй като все пак идеята е да отбележим празника на кардмейкинга.
Можете да направите нова или да изпратите вече направена картичка. Вие си решавате.

Картичкофурийско предизвикателство № 33 - Обзор

Приключи 33-то Картичкофурийско предизвикателство Да помогнем на децата Детски селища СОС.
Приключи само що се отнася до качването на картички тук в блога Картичкофурии.
Картичкофурии поде идеята на страницата благодарение на MaLe,която първа се включи в инициативата , а я последваха Кари,Addii,Миленка , Светла ,Маги, Arabela и Migito.
В предизвикателството оставиха част от добрите си сърца 31 картичкофурии със своите 181 прекрасни картички!
Krissbal,
Lara,
Danka,
Deljana,
Neli,
Nana,
Иренка,
Nadet:)o,
Маги,
Addii,
Vanibo,
Jeni,
Дани,
Verji,
Елена Петкова,
Chona,
Pink and Blue
Lionelsa,
Доника,
Krasimira,
Мими,
Mimimira,
Ani,
Nikol,
Bearkis,
Chiges,
Kaxala,
Te4eto,
Arabela,
Ганима,
Siskis
Искам да благодаря на всички вас за големите сърца и за съпричастността, с която подехте тая инициатива. Не мисля, че в това конкретно предизвикателство има място за победител, защото победители сте всички вие, участниците, които отворихте своите сърца и дарихте създадените от вас красиви картички в подкрепа на децата. Г-жа Елиета Попова, която е създател на страницата във Фейсбук, където качихме нашите картички желае да изпрати малък подарък на всички участници в това предизвикателство. Затова, който от вас желае да получи такъв подарък, но все още не е написал адреса си на мейла на блога може да го направи сега.
Както може би сте видяли от фейсбук страницата на Да дарим за SOS Детски селища - България на 1 ноември в Шератон ще бъде организирана благотворителна изложба базар, на която ако някой от вас желае може да се включи. Условието за участие е да дари 25 лв за SOS Детски селища - България и ще има право на собствена маса, на която да представи творбите си. Съществува възможност и да се обединят няколко човека и да платят обща такса, като тогава ще трябва да се представят не като отделни автори, а като Картичкофурии. За този базар картичките си можете да ги продавате като 30% от цената е за децата, а 70% е за вас.
Благодаря ви отново, мили момичета! Искам да кажа, че съм ви много благодарна на всички за участието и че много ви обичам.

След двуседмичната благотворителна акция се надявам от тук нататък блога да се върне към нормалната си схема на седмични предизвикателства.

Вижте предложението на Siskus за Среща на 9-10 октомври в Стара Загора.

Включете се и в Картичкофурийско предизвикателство № 34 "Довърши изречението..." на Светла Beautiful Chaos Art. Вижте прекрасните и вдъхновяващи картички и се потопете в минали ухания. То приключва в 12,30 в събота 25 септември.
Иволина

20 септември 2010 г.

Да отбележим 2 октомври!

2 октомври е Световният ден на Кардмейкинга.
Отбелязва се в първата субота на месец октомври. тази година се пада 2-ри.

Когато още нямаше Картичкофурии миналата година пишещите в темата за Scrapbooking&Cardmaking в бг мамма отбелязахме този ден с размяна на картички.
Събрахме се, направихме списък и по него определихме кой но кого ще праща. Тази година отново ще честваме този важен за правещите картички празник с размяна на картички.
Ако жалаете да се включите можете да направите това, като се запишите в списъка, който направих в бг-мамма или да пишете тук. Обещавам да добавям имената ви него списък и да напиша и тук кой но кого има да праща.
Имате още 2 дни време да се включите.

Картичкосладурска среща 9 -10 октомври Стара Загора


Среща Стара Загора 9-10 октомври!
Много ми хареса идеята на Силвия - siskus и затова реших да пусна съобщение и тук.
И тъй предложението е:
Срещата трябва да се състои седмица по рано на 9 октомври 2010г. събота!!!!Цената се променя,защото говорих с някои картичкосладурки и идва много като парички,за това се плаща само нощувката 12,50лв и за превоз до баните 2,50лв,общо 15лв!!!На свободна консумация ще сме,хайде милички дано така стане по леко,че да се видим!Доно да не съм объркала на някой нещата,но не можем да сме на друга дата,съжалявам...

Това е написала Сисито.
Би било хубаво ако се съберат повече хора.
Моля всички, които искат и биха могли да дойдат да пишат тук и на Сиси, както е написала в блога си.

17 септември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 34 - Довърши изречението

Здравейте! Тази седмица аз, Светла (Beautiful Chaos Art), ви предизвиквам тук, при Картичкофуриите. Темата, по която с нетърпение ще очаквам да се развихрите творчески, в синхрон с месеца, в който удря първият звънец, възвестяващ началото на учебната година, е като част от упражнение по писане – Довърши изречението.
С което искам да отправя и моят поздрав към всички - и ученици, и учители, и родители за успешна, спокойна и пълна с усмивки и лично удовлетворение учебна година!
А изречението, което трябва да довършите, правейки картичка е – С ухание на ...
Всички синоними на ухание също важат – мирис/аромат/дъх и т.н.
Нека картичката ви да е визуалният израз на ароматите, носещи ви спомени, усещания, мечти, които се надявам да споделите, като ги облечете с различни материали, форми, цветове. Всяка ваша асоциация и хрумка, били те и нетрадиционни, нестандартни, нетипични са добре дошли. Просто довършете изречението и сътворете вашата картичка.
Това са и моите картички – вдъхновени от темата.
С аромат на ягоди, цветя и още нещо ...

Ухание на рози и уют

Като всяко предизвикателство, естествено и това ще има награда.

/дизайнерска хартия - 19 листа 15х15 см; черно-бял дизайнерски картон - 2 листа 15х15 см; канапена мрежа - 2 цвята 15х15 см; цветен канап - 6 цвята х 1 м; панделки – 8 вида х 25 см и 3 вида х 50 см; декоративни розички - 3 бр.; комплект декоративни игли - 8 цвята х 5 бр. от цвят; 1 бр. етикетче „Рязана бродерия”; 1 бр. коледно тагче, изработено от мен; 1 бр. цвете-панделка; charms+джунджурийки/
И тази награда ще е за картичка, избрана от мен. Тази, която най-много ме е впечатлила, докоснала .. тази, която ме е накарала да я почувствам и съпреживея .. Авторът на тази картичка ще отнесе и титлата Картичкофурия на седмицата.
И тъй като съм сигурна, че ще видя много разкошни проекти, още два автора ще получат по нещичко от мен.


/дизайнерска хартия - 9 листа 15х15 см; черно-бял дизайнерски картон - 2 листа 15х15 см; канапена мрежа - 2 цвята 15х15 см; цветен канап - 3 цвята х 50 см; панделки – 2 вида х 40 см; 1 бр. етикетче „Рязана бродерия”; 1 бр. коледно тагче, изработено от мен; charms; цветенца-камъчета/
И това не е всичко.
Ще дам още една награда.

/дизайнерска хартия - 19 листа 15х15 см; канапена мрежа - 2 цвята 15х15 см; цветен канап - 3 цвята х 1 м; панделки – 8 вида х 25 см и 3 вида х 50 см; декоративни розички - 3 бр.; комплект декоративни игли - 8 цвята х 5 бр. от цвят; 1 бр. цвете-панделка; charms+джунджурийки;/
Награда за тази картичка, която ... спечели сърцата на публиката. Да, да, няма грешка. :) Ще има и награда за картичката, която ще е вашият избор.
За тази цел след приключване на официалния срок за участие в това предизвикателство ще пусна анкета в моя блог, в която ще може да гласувате всички вие за тази/тези картички, които лично вас са ви докоснали и лично на вас са ви харесали. Ще може да гласувате за повече от една картичка. Гласуването ще стартира от 13.00 ч. на 25.09. (събота) и ще продължи до 18.30 ч. на 27.09. (понеделник). Така ще имате 54 часа на разположение да дадете гласа си за тази или тези картички, които вие изберете.
И това не е всичко.
Ще има и още една награда, която ще дам с любезната помощ на Mr. Random.

/дизайнерска хартия - 19 листа 15х15 см; канапена мрежа - 2 цвята 15х15 см; цветен канап - 3 цвята х 1 м; панделки – 8 вида х 25 см и 3 вида х 50 см; декоративни розички - 3 бр.; комплект декоративни игли - 8 цвята х 5 бр. от цвят; 1 бр. цвете-панделка; няколко вида charms+джунджурийки;/
Тъй като този месец (септември) моето блогче навърши една годинка, реших да отбележа този своеобразен „юбилей” с разпространеното в блогърските среди т.нар. candy. И тъй като ми се искаше да подходя по малко по-различен начин от обикновено_даваните candy-та, аз реших да включа автоматично в жребия за наградата и всички участвали с картичка в предизвикателството тук. Броят на картичките, с които участвате тук увеличава шансовете ви при random-жребия.
Обзорът на предизвикателството и победителите от трите категории, с техните подгласници ще бъдат обявени на 28.09.2010 г.
Забавлявайте се!
А аз с нетърпение ще очаквам вашите уханни картички!

Благодаря на Светлито за така уханното предизвикателство. Картичките вдъхновение са прекрасни, а наградите са толкова съблазнителни и толкова много.
Крайният срок е 12,30 в събота 25 септември.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващите.

12 септември 2010 г.

Удължаване срока на Предизвикателство-33

Поради възникването на страшно много въпроси около начина на дарение в това предизвикателство в този момент ще променим някои условия за улеснение на всички картичкофурии.Оказа се , че много картичкофурии не са участвали поради първоначално поставените условия.
Предизивикателството се удължава до 18 септември, събота!
Участничките, които искат да обслужват сами дарените си картички във Фейсбук трябва да станат администратори на страницата на Елиета Попова, както го направи Иренка в течение на предизвикателството.
Другите, които нямат тази възможност - нямат фейсбук профил или просто нямат време, ще получат АДРЕС, на който да изпратят картичките!Молбата на Елиета Попова към тях е само да напишат някакви ориентировъчни цени на картичките.
Освен това Елиета Попова иска да направи символичен подарък-спомен на всеки участник, за да може да ги изпрати, моля да изпратите адресът си на мейла на Картичкофурии.От наша страна ние ще ви върнем в отговор адресът на Елиета Попова, на който да изпратите картичките от това предизвикателство.
Качвайте линковете на своите снимки ТУК

11 септември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 33 - Да помогнем на децата Детски селища СОС

И тъй дойде септември, а с него и краят на моите предизвикателства. Малко по малко Картичкофурии се връща в предишния си режим на работа.
Първото септемврийско предизвикателство ще започне с подкрепа за една кауза. Тази на СОС Детски селища. От както Лени писа за своето участие там и после част от вас също се включиха ми се искаше да направим нещо. Когато бях в София се запознах с Ели, много мила и любезна дама, с която се уговорихме Картичкофурии също да подкрепи СОС Детски селища.
Така че, това е нашето съвместно предизвикателство.

В предизвикателството можете да участвате с каквато желаете картичка, като всеки който участва се ангажира да предостави своята картичка в един от двата варианта на спонсорство. Да дари картичката си, като при продажбата и 30 % от сумата отиват за децата, 10 % са за административни разходи и той получава останалите 60% от сумата или при продажбата на картичката 90% от сумата от продажбата и да отиде по сметката на СОС Детски селища и 10% за адмистративни разходи.

Тъй като явно съм пропуснала да обясня както трябва, допълвам написаното.

Снимки на картичките, които искате да дарите се качват на стената на Да дарим за SOS Детски селища - България или на страницата Donate to и като се поръча някоя картичка, да се изпратят паричките на автора, авторът да изпрати картичката на получателя и след това да изпрати 30% като дарение на СОС, а 10% за административни разходи - на Елиета, или на Силвия, или на Лени. Тези преводи могат да се правят веднъж в месеца, за да не се плащат излишни банкови разходи.

Това е механизмът за дарение на картичките, както ми го е обяснила на мен Ели.
Надявам се този път да е станало по-ясно. Ако ли не, пишете ми на имейла на блога
и ще намерим решение.

Ще има и награда осигурена от Ели.

Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч на 11 септември събота.

За това конкретно предизвикателство няма да важи изискването картичките да са нови и да са направени в седмицата след започването му.
Искрено се надявам да се включат повече хора и поне малко да помогнем на децата.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 32 "Picture this".
То приключва в 12,30 в събота 4 септември.
.....................................................................................
Поради възникването на страшно много въпроси около начина на дарение в това предизвикателство в този момент ще променим някои условия за улеснение на всички картичкофурии.
Предизивикателството се удължава до 18 септември, събота!
Участничките, които искат да обслужват сами дарените си картички във Фейсбук трябва да станат администратори на страницата на Елиета Попова, както го направи Иренка в течение на предизивикателството.
Другите, които нямат тази възможност - нямат фейсбук профил или просто нямат време, ще получат АДРЕС, на който да изпратят картичките!Молбата на Елиета Попова към тях е само да напишат някакви ориентировъчни цени на картичките.
Освен това Елиета Попова иска да направи символичен подарък-спомен на всеки участник, за да може да ги изпрати, моля да изпратите адресът си на мейла на Картичкофурии.От наша страна ние ще ви върнем в отговор адресът на Елиета Попова, на който да изпратите картичките от това предизвикателство.


5 септември 2010 г.

Наградата на Грета

Днес е денят в който ще изтегля жребия за наградата на Грета и нейното магазинче Greta`s Art.
Надявам се, че вече сте го посетили и сте си купили от чудесните неща, които тя продава. Посещавайте го редовно, за да видите новите неща, които тя добавя и вдъхновенията в сряда, които тя показва в блога на магазина.
Участниците, които отговаряха на условието да са взели участие в поне две предизвикателства са 24.
Това са:
1. Krasimira - 4
2. Irena - 2
3. chona - 2
4. Рени - 2
5. Deljana - 3
6. Ганима - 2
7. Chiges - 2
8. ne11 - 3
9. Bearkis - 4
10.Krissbal - 2
11.Natali - 2
12. Neli - 2
13. Lara - 3
14. Nice day - 2
15. Peppita - 2
16. Magi - 3
17. Te4eto - 2
18. Danka - 2
19. Krechi - 2
20. Nadet:)o - 2
21. Mimi - 2
22. Rumilina - 2
23. Kaxala - 2
24. mal4eva - 2
Реда е направен по поредност на включване в предизвикателствата от първото августовско нататък.
А наградата печели:

Дани това си ти. Аз ти имам адреса и ще го дам на Грета.
Честито на Дани за наградата.
На останалите пожелавам късмет в някоя от следващите наши игри с награди.

Картичкофурийско предизвикателство № 32 - Обзор

Това беше. Приключиха предизвикателствата, с които ви тормозих през август и е време за обзора на последното 32-то - Picture this. Оказа се, че то ви е затруднило най-много. В него участваха 10 човека с 10 картички. Може да са малко, но пък какви картички. Нямам думи да опиша колко много ми харесват картичките ви момичета. Всяка една е прекрасна и уникална сама по себе си.
Честно казано хич не ми се иска да избирам някоя пред другите. Все пак не знам как би се приело през една седмица да определя 10 Картичкофурии на седмицата, затова ще се придържам към вече приетият вариант.
И така Картичкофурия на седмицата е Kaxala с прекрасната си картичка с момиченце. Много ми харесва как е направила момиченцето, а и как картичката и съответства на предмета вдъхновение.


Kaxala, като Картичкофурия на седмицата вие можете да използвате нашият банер и да добавите към него КФП 32 20-28 август 2010г.

Останалите 3-ма избрани от мен тази седмица са:
Te4eto с нейните разкошни сини зайци.


Nadet:o) с много нежната картичка с изсушена орхидея.


Chiges с много стилната и разкошна картичка в червено и златно.


Благодаря ви за прекрасните картички. Благодаря на всички, които се включиха в моите августовски предизвикателства. Искрено оценявам това.

Картичките на всичките участници можете да видите в слайда:


Искам да ви поканя да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 33 Да помогнем на децата СОС Детски селища.
То приключва в 12,30 в събота 11 септември.

2 септември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 31 - Обзор

И така приключи и 31-тото Картичкофурийско предизвикателство - "Шерше ла фам".
Участниците са 14, а картичките 22.
Благодаря на всички за прекрасните картички.
Както знаете през август няма да има седмична награда, но пък ще има Картичкофурия на седмицата. Също така и Картичкофурийско трио.

Тази седмица моят избор е Deljana , която участва с две прелестни картички:
Deljana , като Картичкофурия на седмицата вие можете да използвате нашият банер и да добавите към него КФП 31 20-28 август 2010г.

В Картичкофурийско трио тази седмица се подреждат :
1. Greta с двете й оригинални картички.

2.Юлия Андреева с нейната прекрасна коледно дамска картичка.3. ne11 с нейният великолепен дамски гардероб.Картичките са подредени по реда на участие. И пак казвам, че всички, абсолютно всички са направили чудесни картички. Много красиви и всяка със собствено излъчване.

Благодаря ви отново, за участието и за чудните картички, които направихте по второто лятно предизвикателство.

А тук можете да видите прекрасните картички на участниците. За съжаление линкът, който е дала elenaleni е написан некоректно и не снимката не може да се отвори в голям размер. Затова нейната картичка я няма в слайда.


Не пропускайте и възможността да спечелите наградата, която дава Грета и посетете новооткрития й магазин Greta`s Art
Какво трябва да направите, за да спечелите, можете да прочетете ТУК

Искам да напомня, че можете да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 32 -" Picture this ".То приключва в 12,30 в събота 4 септември .