Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 септември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 32 - Обзор

Това беше. Приключиха предизвикателствата, с които ви тормозих през август и е време за обзора на последното 32-то - Picture this. Оказа се, че то ви е затруднило най-много. В него участваха 10 човека с 10 картички. Може да са малко, но пък какви картички. Нямам думи да опиша колко много ми харесват картичките ви момичета. Всяка една е прекрасна и уникална сама по себе си.
Честно казано хич не ми се иска да избирам някоя пред другите. Все пак не знам как би се приело през една седмица да определя 10 Картичкофурии на седмицата, затова ще се придържам към вече приетият вариант.
И така Картичкофурия на седмицата е Kaxala с прекрасната си картичка с момиченце. Много ми харесва как е направила момиченцето, а и как картичката и съответства на предмета вдъхновение.


Kaxala, като Картичкофурия на седмицата вие можете да използвате нашият банер и да добавите към него КФП 32 20-28 август 2010г.

Останалите 3-ма избрани от мен тази седмица са:
Te4eto с нейните разкошни сини зайци.


Nadet:o) с много нежната картичка с изсушена орхидея.


Chiges с много стилната и разкошна картичка в червено и златно.


Благодаря ви за прекрасните картички. Благодаря на всички, които се включиха в моите августовски предизвикателства. Искрено оценявам това.

Картичките на всичките участници можете да видите в слайда:
video

Искам да ви поканя да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 33 Да помогнем на децата СОС Детски селища.
То приключва в 12,30 в събота 11 септември.

2 Comments:

Addii said...

Всички картички са прекрасни!Поздравявам ви,на мен това предизвикателство много ме затрудни!

Kaxala said...

Предизвикателството беше чудесно! Не мога да ви опише колко се радвам, че съм избрана за картичкофурия на седмицата!