22 март 2022 г.

ОСЕМНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 30 АПРИЛ - 1 МАЙ 2022 г. хотел "Дряново" край гр. Дряново

Картичкофурии ви канят да се включите в Осемнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 30 април - 1 май 2022 г. в хотел "Дряново" край гр. Дряново.

ОСЕМНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

30 АПРИЛ - 1 МАЙ 2022 г.

хотел "Дряново" край гр. Дряново


Пролетта настъпи е време да се съберем отново, да обменим опит, да се забавляваме. Този път нашата среща ще бъде по-различна от тази на която сме свикнали. За срещата в Дряново няма домакини. Домакини ще си бъдем самите ние. Ако искаме да имаме почерпка всеки ще донесе по нещо. Ако искаме да има работилнички и демонстрации то това ще се случи само, ако вие предложите. Въобще какво и как ще се случва на срещата зависи от всички нас, нейните участници.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за присъствие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Дряново", а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 30 април вечерта ще се проведе обща вечеря на участниците в срещата в ресторанта на хотел "Дряново". За вечерята ще бъде пусната допълнителна публикация и форма за записване. Следете блога и групата.
Записването за срещата за тези, които ще използват настаняване в хотел "Дряново" продължава до 20 април.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: