18 март 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 431 - гост дизайнер Весела Янкова

Днес ви представяме вдъхновяващите дамски проекти на Весела Янкова , гост дизайнер на Картичкофурийско предизвикателство 431 - "Жената - цветна красота, нежност и вдъхновение"

Тази картичка направих за една от най-специалните жени в живота ми. Това е моята свекърва. Благодаря и всеки ден за грижите и обичта и.
Заиграх се с рамката. Тя е от гипс. Боя за основа в бордо. Приложени са няколко вакси и за финал златен варак.
Цветята са текстилни и от мълбери хартия.
За разкош малко паетки.
Ето и една много оригинална и красива кутия, изработена от Весела Янкова в стиймпънк стил.Все още имате време да се включите в предизвикателството като качите снимка на картичката си тук в блога или в групата Картичкофурийски игри и размени. Това предизвикателство е съвместно с фейсбук групата Как да си направим Ръчно изработени албуми, картички, покани и други. Ще можете с една и съща картичка да участвате и в двете предизвикателства. За да участвате при нас в Картичкофурии е достатъчно да направите картичка, отговаряща на темата. За участие в групата Как да си направим Ръчно изработени албуми, картички, покани и други освен картичка, трябва да изработите и подходяща за нея торбичка по зададената от организаторите схема. Линк към схемата можете да намерите ТУК.

Няма коментари: