1 май 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 421 - "Абитуриентски страсти"

Започва май и е време за нещо, с което той е най-популярен - абитуриентските балове. В духа на месеца, ето предизвиталеството, което отправя към нас MBS Handmade miracles - Мариела, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 418 - "Картичка със сърце" на Vania Evtimova.
Казвам се Мариела и изработвам картички от около година и половина. Останах много приятно изненадана от избора на Vania Evtimova. Благодаря и за възможността аз да ви предизвикам този път.
Тъй като наближава месец Май, за тема на новото предизвикателство предлагам "Абитуриентски страсти"
Макар и в обстановката, в която се намираме, мисля, че всеки очаква своя празник с нетърпение. Картичките може да бъдат женски или мъжки с надпис-послание или пожелание към абитуриента. 
Дъската е направена от нашата картичкофея Жужа

Като условие е да използвате 1 или повече емементи от дъската. :) Моля, напишете какво от нея Ви е вдъхновило. /цветове, рокли, цветя, надписи.../
Очаквам с интерес вашите творения. 
Успех и нека вдъхновението бъде с вас !
За награда предлагам заготовка за албум бяла 22/22см с 6 страници и 6 вложки, 3 щанци и цветенца.



Спонсор на нашето майско предизвикателство ще са дамите от вълшебната крафтърска страна Крафт Ланд.

Здравейте прекрасни, Картичкофурии !
Ние сме Крафт Ланд , и както всички знаете, можем и правим и невъзможното!

Стартирахме в пандемия, оцеляхме затворени, нищо не може да ни уплаши!

Вече една година се стараем да сме различни, да предлагаме нови неща, да намираме интересни и разнообразни продукти и преди всичко да сме от полза когато имате нужда от помощ!

Станахме онова местенце, което толкова много исках да създам! Място за хора от една порода! 🙂

Благодарим от сърце, на всички които ни се довериха през тази една година!
Целувки от Крафт Ланд!

Благодаря на Мариела и Крафт Ланд за празничното предизвикателство и наградите!

С новата тема искам да кажа "Добре дошла!" и на новата ни картичкофея Снежана Мицева-ХартАрт Сне. Повече за нея може да прочетете тук.


За предизвикателството този месец, направих лека и ефирна картичка. Вдъхнових се от синята цветова гама, златото, цветята и разбира се, роклята. Използвах дизайнерска хартия на любимите ми Mintay Papers. Хартиените елементи изрязах на ръка, а тези от бирен картон посипах с ембосинг пудра. Картичката завърших с надписа Мечтай, Обичай, Живей.





Как да не се вдъхновиш от тази красива и ярка палитра! От нея си избрах ментовия цвят за основа. Декорирах с кръгли дантелени подложки, тагчета и елемент от бирен картон. Накрая допълних палитрата със синя панделка, златни листа за разкош и ръчно направени цветя от фоумиран.




Това е картичката ми- вдъхновение за Вас! От зададената красива, цветна дъска най- силно ми въздействаха розите в прасковен цвят на тъмно син фон. Изработих ги от фоамиран. Поставих ги върху релефна основа, оцветена с акварел. Изрязах малко дънкови парченца и дантела, които залепих. Украсих с рисувани листа и леко обкантих с шев. Истинско удоволствие е да твориш по тази тема, не мислите ли?!





Много обичам да творя по подобни дъски. Действат ми изключително вдъхновяващо. От цветовете си избрах светло, тъмно синьо, прасковено и златно. И тъй като е женска картичка добавих цветя. Вдъхновението ми дойде и от надписите "Мечтай" и "Обичай". А Вас кое в дъската Ви вдъхнови?



Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 май 2021г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. 
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: