26 април 2021 г.

ШЕСТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 19-20 юни 2021г. хотел"Ловеч" гр. Ловеч

Картичкофурии ви канят да се включите в Шестнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 19 -20 юни 2021г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.


ШЕСТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

19-20 юни 2021г.

хотел"Ловеч"

гр. Ловеч


На прага на лятото, след дълга раздяла, е време да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас.

Настаняването в Ловеч ще бъде в хотел "Ловеч".

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Ловеч" - Ловеч, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 19 юни вечерта ще се проведе обща вечеря на участниците в срещата в ресторант "Драката" гр. Ловеч.  Скоро ще бъде пусната и форма за записване за вечерята.  Проверявайте в групата Национални Картичкофурийски срещи.

Записването за срещата за тези, които ще използват настаняване в хотел "Ловеч" продължава до 9 юни.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: