28 септември 2019 г.

Четиринадесета Национална Картичкофурийска среща 5-6 октомври, хотел "Лесопарка", гр. Лясковец - ПРОГРАМА

Картичкофурии ви канят да се включите в Четиринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 - 6 октомври 2019г. в хотел"Лесопарка", гр. Лясковец.


ЧЕТИРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

5 - 6 октомври 2019г.

хотел"Лесопарка"

гр. Лясковец


Темата на срещата ще бъде "Шапкарница"!

Начален час на срещата 10,30ч. в събота 5 октомври в конферентната зала на хотел "Лесопарка", гр. Лясковец.

Срещата ще започне с традиционното представяне. Нека да видим кои сме се събрали. 

Ще се радвам ако донесете ваши картички, с които да си направим малка изложба. Разбира се, чудесно би било картичките да са по темата на срещата и да има шапки на картичките ви, но ще се радвам на всякакви изработени от вас картички.

Ще има и традиционната Размяна на АТС, която ще се проведе след първата част на срещата в събота. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата. Направете колкото желаете и на избрана от вас тема.

Каня ви да се включите и в Крафт базара. Донесете излишните си материали и им намерете нов собственик. Ненужното за вас е съкровище за някой друг.

Отново ще си организираме благотворителна изработка на картички, които ще бъдат дарени за благотворителна кауза Можете да си донесете своите инструменти, а също така и материали за направата на картички.

Втората част на срещата ще започне от 13.30ч

13.30ч.
Демонстрация Шейкър 3Д картичка от ЕМ - Милена Йорданова
На демонстрацията ще ви покажа как да си направите картичка тип шадоу бокс, която да преобразите в шейкър картичка. Така направената конструкция може да ползвате за покани, картички, корици на албуми, декоративни елементи за парти и много други.

14.00ч.
Демонстрация на изработка на цветя от креп хартия с Кирилка Симеонова.

14.00ч.
Работилничка поп-ъп албум с ЕМ - Милена Йорданова
Продължителност: 4 часа
Цена: 40 лв
В тази работилничка ще ви покажа как да изработите ефектен албум с pop-up елементи. Pop-up елементите са идеален начин да сложите функционален интерактивен акцент, който да раздвижи страниците на албумите ви. В тази работилница ще се научите как да направите 4 елемента - рамка със стойка, изскачащи джобове, китайска стена и люлка. Самите подвижни елементи са направени така, че да са подходящи за снимки 9х13 см. Размер на албума 15х21 см.


14,30ч.
Демонстрация на paper piecing или как да сложите елементи от дизайнеска хартия върху отпечатано изображение с Кали Павлова.

15.00ч.
Работилничка за изработка на русалка от полимерна глина с Ася Великова.
Продължителност: 2,5часа
Цена 17лв.
Ще можете да си изработите русалка като на снимката. Само за много търпеливи и ако може да си носят силиконова подложка, дъска за пластелин, макетен нож, скалпел.

15.00ч.
Обща благотворителна работилничка на всички, които желаят да се включат в изработката на картички. Моля желаешите да се включат да си донесат собствени материали, инструменти и лепило.

Край на срещата 18,00 ч.

20.00ч Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотел "Лесопарка".

Неделя 6 октомври

Начало 10ч. в конферентната зала на хотел "Лесопарка"!

10.00ч.
Демонстрация на експлодираща картичка с ЕМ - Милена Йорданова
Тази картичка е весела и интересна идеална за парти покани или детски рожден ден.


10.45ч.
Демонстрация на зимна картичка с топъл ембос и дистрес мастила с Христина Гуглова.


11.30ч.
Демонстрация на изработка на малък гном от плат с Христина Гуглова.


Записването за работилницата ще става САМО на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
Местата за работилниците са ограничени. Моля желаещите да се включат в тях да се запишат своевременно.


Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Линкове към Формите за присъствие и за вечерята можете да намерите в ТАЗИ публикация. В групата Национални Картичкофурийски срещи ще бъдат публикувани списъци на записаните за срещата и на записаните за вечерята.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Картичкофурии си оставя правото да прави промени по организацията на срещата.

Няма коментари: