23 август 2019 г.

Четиринадесета Национална Картичкофурийска среща 5-6 октомври, хотел "Лесопарка", гр. Лясковец

Картичкофурии ви канят да се включите в Четиринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 -6 октомври 2019г. в хотел"Лесопарка", гр. Лясковец.


ЧЕТИРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

5 - 6 октомври 2019г.

хотел"Лесопарка"

гр. Лясковец


Отива си лятото и идва време за нашата есенна среща. Хайде да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас.

Настаняването в Лясковец ще бъде в хотел "Лесопарка" гр. Лясковец.

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Леспорака" - Лясковец, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 5 октомври вечерта ще се проведе обща вечеря на участниците в срещата в ресторанта но хотел "Лесопарка" гр. Лясковец. Моля, всички желаещи да присъстват на вечерята да попълнят формата за вечерята.

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА!


Само попълнилите тази форма ще бъдат включени в общата вечеря.

Записването за срещата за тези, които ще използват настаняване в хотел "Лесопарка" продължава до 25 септември.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: