15 август 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 397 Крафт плюс цвят по избор

Темата с която ни предизвиква днес Kakichka
, победителката в Картичкофурийско предизвикателство 391 - Микс медия в нашите картички и декорации е свързана с един продукт, към който посягаме, когато искаме да творим в старинен или битов стил - крафт картонът.
Сега е моментът да използвате крафт картон и да се включите в нашата нова тема Крафт плюс цвят по избор.

Здравейте, творящи момичета. Надявам се, че носите на плажа някой и друг сак с материали. Днес, благодарение на Жанета и нейното микс медия предизвикателство, е мой ред да ви провокирам да творите. Избрах ви лесна и много любима тема: Крафт плюс цвят по избор....
Крафт картонът винаги присъства в големи количества на моето работно бюро и честичко посягам към него. Дали за винтидж проекти, дали за мъжки картички или сватбени такива, той се съчетава чудесно с всички други цветове и дава широк простор на въображението. Ето някои от последните ми картички, в които го използвам.



А награда ще има и тя включва малко хартии, печати и моите стикери Картишок, с които да използвате повече български думички в проектите си.

Очаквам с нетърпение творбите ви.
Кат

Благодаря на Kakichka за оригиналното предизвикателство.

Освен интересно предизвикателство днес имаме и една много радостна за екипа на Картичкофурии новина. Искаме да ви представим нашата нова картичкофея - Жанета Гочева. Повече за нея можете да научите от гостуването и в нашата рубрика Картичкофурии представя..., а красивите и оригинални неща, които тя изработва можете да видите във фейсбук страницата и La Pivoine Boutique .

Днес ще бъде нейното първо участие като вдъхновител и част от екипа на Картичкофурии.

Ето и вдъхновенията, които подготвиха нашите картичкофеи, използвайки крафт картон:

Крафт и Деним! Това е картичката с която искав да ви вдъхновя! За основа използвах срафт картон и парче плат от стари дънки. Паста и шаблони, изрезки от дизайнерска хартия, рамка, ръчно направени цветя и малко позлата за разкош!

Тази картичка определено ме извади от зоната ми на комфорт. Обичам крафт картона във всичките му нюанси, и който ми следи страничката знае, че доста често го ползвам, но реших да се предизвикам с " крафт + черно"... много е далеч от обичайните пастелни тонове, които използвам, но пък си беше истинско удоволствие. Използвала съм крафт картон и хартия в различни нюанси, мандала от бирен картон и няколко черни мъниста. А вие кой цвят ще изберете?

Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 септември 2019г., събота.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter






1 коментар:

Поли Христова каза...

Честито ново, готино попълнение !Страхотен екип сте,всеки с уникален стил на творене и прекрасни вдъхновяващи хартиени проекти:)Прегръдкиии !