Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 май 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 258 - Цветя, пробуждане на природата.

Здравейте картичкофурии,
Днес към всички нас предизвикателство отправя Илиана Комитова.

Темата, която тя е избрала е Цветя, пробуждане на природата.

Задачата ви е да създадете картичка, която да представлява цветна или пролетна картина. Възможните материали са картон,хартия, цветя,глина,мастила. Идеята е да се пресъздаде възможно най-реалистично.

С тази картичка Илиана Комитова ни вдъхновява.


А това е наградата, която тя е подготвила за победителя.

Благодаря на Илиана Комитова цветно-пролетното предизвикателство.

Вижте каква прелестна пролетна картина е създала вдъхновена от това предизвикателство Картичкофеята

За свое вдъхновение и идеи можете да използвате и картичките на KittieKraft
Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 май 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: