Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 май 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 259 - "Виждам те"

Здравейте и от нас, Пи Ем Арт – крафтърски магазин(най-големият магазин в Пловдив за хоби и арт материали и инструменти).
Щастливи сме да имаме възможността да предизвикаме най-смелите картичкофурии, познати във вселената.

Тъй, като Пи Ем Арт е само и изцяло физически магазин, който държи на контакта и отношенията си с клиентите, темата, която сме избрали за вас е“Виждам те!”.
Можете да интерпретирате свободно, както в буквалния смисъл, минете през добрите срещи с приятели, до поздрав в един от най-нашумелите филми в последно време,който олицетворява личния контакт,отношението един към друг, любовта и своботата – „Аватар.“
Ще бъдем изключително щастливи ако намерите място в проектите ви за малък ненатрапчив оранжев акцент, какъвто е и цветът на логото ни!

Това е нашето вдъхновение за вас:


А това е нашата награда:

Тя включва - текстурен картон, 2 листа дизайнерска хартия, печати, мастило, лепило, брадсове, шаби шик панделка, цветя - неща от които човек да може да си сглоби проект.

Бъдете смели и дайте свобода на въображението и мечтите си.
Нетърпеливи сме да ви “виждаме“
Екипът на Пи Ем Арт.

Благодаря на Пи Ем Арт за оригиналното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 май.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

0 Comments: