19 септември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 235 - Краят на лятото

Здравейте, мили Фурии!
Краят на лятото е един такъв особен момент... поне за мен. Слънцето не грее така ярко и често се крие зад облаците, обзема ме необяснима тъга ..
Интересно ми е да разбера какво чувствате, какво ви вълнува, радва или тревожи в навечерието на есента.
Заповядайте да се позабавляваме заедно! Подготвила съм и награда – изненада.
Мария

Благодарим на Мария за носталгичното предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 227 в предизвикателството КФП 227 - ВреметонаИрена. За своята нежна картичка с чадърчета, която стана Картичка победител тя ни разказва ТУК.

А ето как изглежда краят на лятото, през очите на нашите Картичкофеи:

Като последен летен полъх - картичка със слънчогледи.Нестандартните задачи изискват нестандартни решения. Краят на моето лято е свързан с много и вкусни плодове в градината на село. Ябълките, гроздето, смокини и сливи - всички те са утешение за края на слънчевите дни и началото на есента. Затова и картичката ми е такава - ябълкова :)Крайният срок за участие е 23,59ч на 29 септември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през ноември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Няма коментари: