17 септември 2014 г.

Картичкофурии представят ... Снежана/bejko

Днес при нас гостува една творяща дама, която ни показва красотите, които прави чак от далечна Германия. Нека Снежана/bejko сама ви разкаже повече за себе си и за хобито:
Здравейте феички, казвам се Снежана и съм на 42 години от града с най-много липи и прави улици с две думи най-прекрасният град Стара Загора.Обичам да пътувам и почти не се застоявам на едно място.
Някой ме познават под името Bejko с което се подвизавам в блогпространството.Това пък ми име произлиза още от мнооого далечните ми детски години,просто си е залепено за моето .От тогава е и увлечението ми да се занимавам с ръкоделие,като плетене на една и две куки,бродиране,апликация със сухи клонки ,листа и цветя и всичко което е свързано с творчество.А напоследък и с преоткритото картичкоправене.
Всичко тръгна от момент в който ми трябваше хумористично пожелание за рожден ден и ровейки в нета попаднах на много красиви ръчно изработени картички . Разходката по крафтърските блоговете включително и Картичкофурии ме въвлече като водовъртеж в необятният им красив свят.Почувствах се като „Алиса в страната на чудесата”.От тогава се роди и моята по-голяма страст към крафтърството.
Първите ми картички бяха предимно за рождените дни на приятелчета на децата ,след това на приятели и роднини ,които дори не се сещах да снимам.А след тях по естествен път дойде и създаването на личният ми блог “pod navesa – bejko”.
Мога да кажа ,че не съм много претенциозна към материалите с които работя.Използвам както дизайнерски хартии така и такива от обикновени цветни детски блогчета.Любими са ми обаче папките за релеф и особено такива които успяват да предадат движение на самата картичка.Мога да кажа ,че все още нямам стил който да ме отличава-продължавам да се лутам и търся.
За съжаление времето което успявам да си открадна за творене е безкрайно малко и трябва да го поделям с много други задачки .За това при всяка свободна минута нещо лепя,изрязвам или майсторя цветчета.Това ми помага да релаксирам и ме зарежда позитивно.
Ето и няколко от моите картички които бих казала са ми любими:

И като заключение бих искала да благодаря на Картичкофурии за поканата за гостуване!Прекрасни сте и винаги сте били такива.Няма да забравя първият последовател на блогът ми бяхте точно Вие !И до сега сте ориентир за мен с многото си урочета ,статии и срещи със сродни души.
Пожелавам ви да сте винаги така позитивни и вдъхновяващи и да събирате покрай вас повече и повече творящи феички.

3 коментара:

Unknown каза...

Колко е хубаво! Трето представяне на картичкофурия от града на правите улици, липите и поетите. Дали да не добавим и на крафтърите? Снежи, беше ми интересно да науча още нещо за теб. Дано някой ден се запознаем на лично. И не съм изненадана, че си толкова усмихната на снимката - толкова много шаблони и материали!?

bejko каза...

Определено аромата на разцъфналите липи въздейства някак творчески.Руми на всяка цена ще се срещнем при следващото ни връщане.

Sophie каза...

:)) Радвам се, че те виждам тук, Снежи. Макар че повечето неща ги знаех, ми беше изключително приятно да прочета още нещичко от теб за теб. Ти си страхотен човек и творец, винаги заредена с толкова енергия и позитивизъм. Желая ти занапред повече време за творене и хубави моменти със семейството ти!