14 юни 2014 г.

Картичкофурийски занимания

Здравейте картичкофурии,
днес е събота и е време за творене. Ние искаме да ви предложим да се включите в нашите предизвикателства, игри и размени.

Картичкофурийско предизвикателство 221 - "Картичка по рецепта"
на Iva.
Използвайте всички цветове от предложената комбинация,добавете дантела,малко цветя/защо не и ръчно изработени/,поизтъркайте всички ръбове и добавете нещо от себе си/картинка,рамка,перли,камъчета....каквото ви душа иска/.Разбъркайте всичко това и го посипете с вдъхновение и усмивки и ни покажете,какво се е получило.
Можете да се включите в него до 23,59ч на 16 юни, понеделник.


Пето декупажно предизвикателство - "Пеперуди", в което очакваме проектите на нашите приятели от декупажа, на които следва да има пеперуди. Очакваме вашите пеперудени творби до 23,59ч на 19 юни, четвъртък. Победителят в това предизвикателство, ще получи тази чудесна награда, подготвена за него от спонсора - Greta's Art.


Картичкофурийско предизвикателство 222 - "Картичка с ацетат"
на Цвети Борисова.

Използвайте ацетат при направата на своята картичка, като го включите като основа, в шейкър елемент или декорация. Намерете му приложение и участвайте до 23,59ч на 23 юни, понеделник.


Освен в нашите предизвикателства ви каним да се включите и в нашите игри и размени. През този месец тече записване за "Юнски рози" - размяна на картички с рози, в която можете да се запишете в нашата фейсбук група "Картичкофурийски игри и размени". Имате време да се запишете до края на месец юни. В началото на юли ще пуснем разбърканите имена на записалите се и всеки ще може да изпрати картичката си на своето късметче.

Предлагаме ви да се включите и в играта на Снежи, в която тя ви кани да изработите страничка на тема Летни дни и нощи във вътрешната част на сгънат на две картон А4. Повече подробности за играта можете да научите в нейната публикация в "Картичкофурийски игри и размени"

Освен игри и предизвикателства Картичофурии искат да ви предложат да посетите и нашите страници, линк към тях можете да намерите в горното ляво поле на блога. Там можете да видите нашите вече минали предизвикателства, както и победителите в тях - Картичкофурийски предизвикателства и победители.

Какви са новите предизвикателства в българските блогове за предизвикателства и какви блогогодинки и други поводи ви канят да отблележите, заедно с тях българските крафтъри - Календар на картичколюбителя.

Интересни урочета и различни техники можете да научите от страницата Как да си направим....

Увлекателните разкази на нашите гости ви очакват в Картичкофурии представя....

Мястото, където можете да намерите интересни и изгодни материали за вашето хоби, а също и да публикувате свои неща за продажба - Картичкофурийско табло с обяви.

В нашата Картичкофурийска карта можете да откриете има ли и други любители на картичките във вашият град. Ако не сте се включили още напишете коментар под страницата и ще ви добавим.

В страницата На фокус в Картичкофурии... можете да прочетете интересни статии за продукти и материали предлагани от българските онлайн магазини.

Няма коментари: