Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 218 - Обзор

Здравейте талантливи момичета,
припомнихме си малко милите ученически години, цялата еуфория покрай баловете отмина и дойде време да обявя победителя в моето предизвикателство. С голямо удоволствие прочетох и разгледах постовете ви! Благодаря , че участвахте и споделихте емоциите и прекрасните си творения.
Чудих се и се маех и в крайна сметка реших победителите да са двама:

1. Боряна Йорданова с прекрасната си и стилна бална рокля . Боряна, може да си избереш 2 дигитални печата от моите в http://www.tokbobok.com/en/manufacturer/5/marta.html


2 . Анелия Незекова с позитивната си картичка на млада пътешетсвеничка- мечтателка. Анелия може да си избереш- 1 дигитален печат от http://www.tokbobok.com/en/manufacturer/5/marta.htmlОтново благодаря на всички и хубава и творческа седмица!
Извинявам се за забавянето!

Моля да се свържете с Тони от http://www.tokbobok.com/.
за да се разберете как да си вземете наградките. Ако изчакате около седмица ще кача и нови картинки , та ще имате малко по-голям избор:)

Марта

Благодарим на Марта за абитуриентското предизвикателство.


Благодарим на всички за участието!

Честито на победителките!


Боряна Йорданова ти си Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него - КФП 218 - 16-26 май 2014г.
Очакваме твоят разказ за направата чудесната ти картичка на мейла на Картичкофурии.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 1 август.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда на участие влизат:

Маги Димитрова


Ilka Petkovamarie


Честито момичета! Вие можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 218 - 16-26 май 2014г.

0 Comments: