24 март 2014 г.

Картичкофурии ви канят

Картичкофурии ви канят да се включите в нашите предизвикателства и игри, да присъствате на на нашата Трета Национална среща.

ТРЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

26-27 АПРИЛ 2014г.

грТрявна,  хотел "Ралица"

За да присъствате на нея следва да попълните формата за участие, което можете да направите днес до края на деня - 24 март 2014г., като попълните:

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


Можете да се включите в някоя от интересните работилнички, които ще се проведат там. Повече за тях можете да разбере от Програмата на срещата. Записването става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com или в нашата група във Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/132092330296998/.

Предизвикателствата, които текат в момента в Картичкофурии са:

Картичкофурийско предизвикателство 210 "От нищо нещо"
на JIJI/Радостина, в което можете да покажете как от неща, които никой вече не използва можете да създадете красив проект.
Побързайте, защото то приключва днес в 23,59ч.

Картичкофурийско предизвикателство 211 "Искам все да чувам как шепти морето" на Мария, за да ни разкажете колко ви липсва морето и как жадувате отново среща с него.
Очакваме вашите морски мечти до 23,59ч на 31 март, понеделник.

Нашите приятели любители на декупажа каним в нашето Трето декупажно предизвикателство - Великден. Очакваме вашите валикденски творения до 10 април 2014г.
А един от вас, го очаква тази прекрасна награда, подготвена за него от спонсора на предизвикателството

Прекрасна е нали?


Всички любители на игрите и размените каним да се включат в играта, която тече в нашата група Картичкофурийски игри и размени - Моден колаж. Изберете си един моден колаж, създайте картичка, която по някакъв начин да може да се свърже с него - цветово, като тема или елемент и участвайте с нея в размяната. Все още имате време да се включите.
Това е нашата група - https://www.facebook.com/groups/237177903126584/

Няма коментари: