Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 190 - "Сред цветята" - картичка по рецепта

Привет, дами!
Аз съм Златина Ташева и днес съм тук, защото на мен се пада честта да Ви отправя поредното предизвикателство.
Навън уж е есен, а е необичайно студено, мъгливо, мрачно и дъждовно. Струва ми се, че тази година т.н. indian summer (или както ние си го знаем- циганско лято) малко ни подмина. Денят все по осезаемо накъсява, а аз все още копнея за топлината и светлината на лятото и не мога да отворя сетивата си за есенните багри (доколкото ги има).
Повечето от вас вече, със сигурност, са се захванали с коледните проекти, размечтали са се за домашен уют, празнични дни, весела глъч и експериментират със заснежаването и заскрежаването, но... хайде да отложим, поне за малко, защото коледните предизвикателства тепърва чукат на вратата.
Всеки сезон носи своята красота, своите цветове и цветя. Извадете пъстрите флорални хартии, забравете за малко дигитата с плашила и тикви, червените панделки и коледните звезди и нека да си направим по една цветна картичка.
Четете тези редове и си мислите каква ли ще да е темата?

Няма да Ви мъча повече, каня Ви „Сред цветята”.

Предизвикавам Ви да направите картичка по следната рецепта: първо, използвайте поне една дизайнерска хартия с флорални мотиви, второ, прибавете две различни панделки и трето, сложете цветя по вкус, но нека поне едно от тях да е ръчно изработено. А сега идва и най-важното – искам в проекта Ви да присъства нещо лилаво (все пак това е любим мой цвят)!
 
Надявам се, рецептата да не Ви затрудни, а да Ви амбицира, да ми покажете един от друг по-красиви проекти (хм това е малко относително, защото всяко нещо си има собствена красота) и да ме затрудните максимално при избора.
Ако имате повече от един проект, бихте ме зарадвали още повече , Кakichka, за теб става дума .
Ето картичката, с която ще се опитам да Ви вдъхновя:

Пожелавам Ви много идеи, леко творене и незабравяйте да се забавлявате. А за награда ще има изненада. В очакване на проектите Ви съм.

Поздрави и усмивки
Златина

Благодарим на Златина Ташева за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 181 в предизвикателството КФП 181 - "Картичка без мастило"наВени. За прекрасната и картичка, станала победител в предизвикателството тя разказва в ТАЗИ публикация.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.


2 Comments:

BEARKIS said...

Благодаря за темата,тъкмо имам ръчно правени цветя,виолет....и останалото,в комбинация,само за време се надявам!!!

Анонимен said...

Силно се надявам, да успееш да си откраднеш време за творчество и ще чакам с нетърпение, за да видя резултата. Златина Ташева