17 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 181 - Обзор

Здравейте, мили фурийки!
Не съм ви забравила, но нещата при мен така се стичат напоследък, че любимите занимания остават малко на заден план. Извинявам се за огромното закъснението най- вече на тези от вас, които за първи път се включват в предизвикателство ( а вие за моя радост не бяхте малко). Знам, че при вас очакването и вълнението са особено големи.
И така победителят в моето предизвикатество е Златина Ташева и нейната прекрасна картичка, сякаш правена от мой много близък приятел, специално за рождения ми ден.


Всеки детайл от нея ми харесва- и избора на хартия, и цветята, и цветовата комбинация и нестандартната форма. Подаръкът за нея е ваучер за пазаруване на стойност 15 лв. от интернет магазин

Благодаря на всички за прекрасните предложения. Надявам се да не съм обезкуражила начинаещите фурийки, защото се справят прекрасно и с удоволствие ще следя блоговете им и в бъдеще. Благодаря и на Kakichka за активното участие.
Дано скоро имам възможността отново да ви предизвикам!
karti4kata

Благодарим на karti4kata за интересното предизвикателство.
Честито Златина Ташева! Ти си Картичкофурия на седмицата 181.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 181 9 - 19 август 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 6 декември 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

 Kakichka 
Te4eto 
Madam Mim 

Честито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 181 9 - 19 август 2013г.

6 коментара:

Veselina каза...

Честито на Злати! Прекрасна картичка! Честито и на останалите момичета за подарената красота!

Toni каза...

Честито на Злати и на момичетата от Топ 3. Чудесни проекти.

Te4eto каза...

Браво и честито на Златина и на отличените в топ 3 ... и на мен :-)
Благодаря на КФ!

AdiMa каза...

Честито на Златина и на момичетата от топ 3,с пожелания за нови вдъхновения, както на тях, така и на всички останали участници в предизвикателството :)
Благодаря на КФ...веднага ще си закича блогчето с банера :))))

karti4kata каза...

Не успях да оставя коментар под картичките на някои от момичетата! Това не е защото не съм ви оценила, просто нещо технологиите ми се опъват от време на време. Знам, че всички картички са направени с много желание и са прекрасни и затова ми се струва нечестно да избера само една, но това са правилата на играта. Наистина картичката на Злати ми въздейства най-силно, затова тя е моя победител!

Анонимен каза...

Сърдечно благодаря на karti4kata и се радвам много, че точно моята картичка е успяла да й въздейства по такъв начин, че да я определи като правена от приятел и то специално за нея :). Честито и на момичетата, които са в топ 3 и искам да им пожелая нестихващо вдъхновение и свободно време за творене. Малко ми е тъжно само, че няма да мога да си използвам банерчето и да се пофукам :), но какво пък скоро време може да се окаже,че блогът вече не е мираж :)... Златина Ташева