Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 188 - Цветовете на есента

Здравейте, феи на картичките и красотата :)
Днес не мисля да ви затруднявам много, затова и не съм мислила някаква завъртяна тема (макар че имах нещо на ум, но си викам хайде в това студено време да не ви тормозя много :) ).

Едва ли ще изненадам някой, ако ви кажа че искам да ми направите нещо на есенна тематика, или с есенни цветове - жълто, оранжево, кафяво, малко зелено, червено и така нататък :) Сещате се :)

Нямам претенции за тематиката на картичката, но искам цветовата гама на есента да е спазена и разбира се има една уловка :) Нека има елементи направени с квилинг :) Какво ще направите като форма си е ваше решение.

Аз ви предлагам две картички със слънчогледи. Едната е сватбена, другата за рожден ден с едни сладки истински жълъди :)
Наградата разбира се ще е свързана с квилинга, но ще има и щипка изненада :)
Желая ви много творчески идеи и вдъхновение :)

Благодарим на Вени за есенното предизвикателство.
Тя стана Картичкофурия на седмицата 178 в предизвикателството КФП 178 - „Картичка без дизайнерска хартия” на Ирина Кирякова.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 3 януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Нека заедно създадем наш Картичкофурийски календар за 2014г. Как можете да се включите в него ще разберете като прочетете ТАЗИ публикация.


1 Comment:

Toni said...

Страхотни картички за вдъхновение! Особено сватбената ми е много на сърце. Браво, Вени.