Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 186 - Обзор

Здравейте мили момичета,

Изключително съм щастлива, че дойде момента да обявя победителя от предизвикателството „Бабината къща”.

Първо искам да благодаря на всички ви, които се включихте в това предизвикателство. То беше първото за мен, така, че изключително много се вълнувах всеки път щом някоя от вас публикуваше картичката си в него. Участията в предизвикателството не бяха много на брой, но за сметка на това всичките бяха уникални. Всяка една от вашите картички беше достойна да бъде победител. Ето защо ми беше изключително трудно да избера една - единствена. След дълги размисли и страсти, победителя в Картичкофурийско предизвикателство 186 „Бабината къща” е
Irina Kirqkova.Нейната картичка ме впечатли с изключително нежното съчетание на цветове. Много ми харесаха саксиите с цветя, повтарящият се елемент на калинка, ключето и разбира се входната врата, която води към широките и необятни поля. Честито Ирина!

А, ето какво какво съм подготвила за победителката:


Още веднъж благодаря на всички момичета за участието. Пожелавам ви, здраве, лични и професионални успехи, и много творческо вдъхновение!

D.Veselinova


Благодарим на Дани -
D.Veselinova
за интересното предизвикателство.

Irina Kirqkova.
ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 186 20 септември - 7 октомври 2013г.

3 Comments:

Te4eto said...

Страхотен избор! Поздравления за победителката!

Sophie said...

наистина е прекрасна картичката, честито на Ирина! :)

Ирина Кирякова said...

Еха,чудесна новина.Благодаря на Д.Веселинова за високата оценка.