Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 май 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 169 " От игла до конец"

Привет, мили картичкофурии!
С голямо удоволствие ще ви предизвикваме следващите 10 дена с една забавна, но според мен много лесна тема. Предизвикателството към вас е да ползвате игла и конец някъде във вашите картички. Дали ще направите рамка, като минете с шевната машина по ръбовете на картичката или пък просто ще сложите два шева тук и там като акцент, а защо не дори да включите нещо бродирано :) Няма значение повода и стила на картичката, стига да има поне един шев. Лесно нали? Шитите картички са на мода, а един бод с игла изглежда толкова елегантно и придава завършеност на всеки проект. Така че извадете иглите и конците, включете шевната машина и се развихрете!
Аз съм ви приготвила една картичка шита на ръка с канапче и се надявам да ви хареса!
Наградата за сега ще оставя тайна, защото всички обичаме изненадите :)


С нетърпение ще очаквам вашите шити картички!
Гуш
Ем

Благодарим на Ем за страхотното предизвикателство и вдъхновение!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 156 в предизвикателството КФП "Тефтер" на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 156"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 27 май, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 9 август 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.0 Comments: