10 март 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 156 - Обзор

Здравейте Картичкофурии!

Когато задавах темата на Картичкофурийско предизвикателство 156 "Тефтер" се притеснявах,че темата доста е ви притесни, защото..не е нещо, свързано с картичка.
Въпреки това, има доста допирни точки, откъм декориране.. Изключително съм щастлива,че въпреки това темата успя да вдъхнови някой от вас да направят и/или декорират своите първи тефтерчета. Всички те са много красиви, а някой от тях са истинско бижу.
Аз обаче трябва да избера само един бележник и..с ръка на сърцето мога да кажа, че единия от участващите проекти е толкова грандиозен,че просто няма как да го подмине човек.
Ем, твоя невероятно идеен и изключително красив и практичен и мултифункционален и .... мога да продължа възхищението си от идеята да измислиш и да направиш това невероятно творение с толкова много различни страници , и като знам перфекционизма ти, и като гледах всички клипчета, които си ни подготвила за подготовката на това произведение на изкуството, просто..твоя тефтер стана мой безспорен фаворит.


Моля те да си избереш българско крафт магазинче , за да си получиш наградата (имам някакви предположения кое ще е то, но..все пак,ще очаквам да си кажеш..)
Искам да кажа на останалите момичета, че съм впечатлена от всеки един проект - "тефтер", които показахте и искрено ви благодаря,че уважихте моето предизвикателство в този толкова обичан от мен блог!
Краси

Благодарим на Краси за интересното предизвикателство. И на нас ни беше много приятно да ни гостуваш и да зададеш предизвикателство при нас.

Ем, ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 156 15-25 февруари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 17 май  2013г.


Тъй като страхотният тефтер на ЕМ, не може да бъде видян добре само на снимката, която съм качила ви предлагам да отделите малко време и да изгледате клипчето, в което тя го представя и разказва за изработването му. Позволих си да го кача тук, за да можете и вие да се насладите на чудния тефтер на Ем.

4 коментара:

Being shMe каза...

Честито, ЕМ!! Наистина най-заслужена награда и признание. Топли прегръдки :)ххх

smiles каза...

АТС-тефтерът на Ем е повече от впечатляващ...и вдъхновяващ...определено беше и моят фаворит!

Toni каза...

Заслужена награда. Страхотен тефтер! Очаквам да го видя и на живо...:)

Em каза...

Краси, много благодаря! Наистина страхотно ми зарадва, защото аз този тефтер го майсторих с много любов и много мерак специално за всички, които се включиха в забавата :)))


Гуш
Ем