8 март 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 159 - Бинго

Здравейте, неуморни феи на красотата!
Честит 8-ми март!!!
Бъдете лъчезарни, щастливи, позитивни и вдъхновени.
Бъдете обичани и даряващи обич. Бъдете себе си.
Пожелавам ви невероятен празничен ден, изпълнен с много емоции и поводи за усмивка.
Аз съм Мира /...Just Me.../ и за мен е чест и удоволствие за първи път да ви предизвикам в това вълшебно кътче. Вълнението ми е огромно, а темата която избрах мисля ,че няма да ви затрудни..... Без да ви държа повече в напрежение,темата на днешното предизвикателство е „БИНГО”.


Трябва само да си изберете линия по хоризонтала, вертикала или диагонала и елементите от нея да включите в своя проект. Оставете въображението и вдъхновението да ви понесат, а аз с нетърпение и интерес ще очаквам ващите творения. Ето и моята картичка, която да ви вдъхнови.

А това е наградката за проекта ,който най-много ми хареса и впечатли .

Желая ви приятно творене и забавление!!!


Благодарим на Мира /...Just Me.../ за мъжкото предизвикателство!
Тя стана Картичкофурия на седмицата 144 в предизвикателството КФП "Шалчета или шапки"" на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 144"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 18 март, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 7 юни 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Вече са определени датите и мястото на срещата - 20-21 април и гр Казанлък. Ако все още не сте се включили можете да се информирате по-подробно ТУК.1 коментар:

Toni каза...

Мира, прекрасна картичка за вдъхновение, толкова пъстра и весела! Ще се включа с най-огромно удоволствие! Дано само не изпусна срока:)Обичам бингото. Да видим коя линия ще се грабне...:)