23 ноември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 144 "Шалчета или шапки"

Здравейте сладуранки!
Пу за мен (Гери) да Ви предизвиквам тази седмица.

Иде зима, а пък с нея и червени нослета, замръзнали ушета и обути в ботушки крачета.
Сред всичките дрешки обаче за този сезон най-емблематични са шалчетата и шапките, затова и за моето предизвикателство избрах да ви агитирам да ни покажете картички с тях.
И въпреки, че е зима, реших, че тези аксесоари все пак са доста присъщи за всички сезони и поради таз причина се приемат всякакви шапки.. с помпони, с периферии, каскети, бомбета, с козирки, сламени, кожени, вълнени, плетени.. и каквито ви хрумне. Същото важи и за шалчетата – и те може да са както топли и пухени, така и екстравагантни, от пера или пък каубойски...

Предизвикателството е "Шалчета или шапки". Достатъчно е, за да е изпълнено условието на картичките да има едно от двете, а не и двете непременно. :)

Ето го и моето топло вдъхновение:

А наградката този път реших да е от две части: Едно коледно печатче, което би зарадвало някоя талантливка и едно тефтерче със специално ушита от мен подвързия, защото исках да вложа и нещо лично в подаръка:

Благодарим на Гери за интересното предизвикателство. Очакваме вашите шалчета и шапки да изпълнят нашия блог.

Този месец Гери е гост в нашата рубрика Картичкофурии представя... Каним ви да прочетете повече за нея и да видите част от нейните прекрасни картички ТУК.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 8 март 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.







Няма коментари: