Картичкофурийско албумено предизвикателство 2 "Дамски албум"
Научете нещо ново и полезно от Консултанта на предизвикателството Татяна Попова. Консултантски съвети

23 ноември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 144 "Шалчета или шапки"

Здравейте сладуранки!
Пу за мен (Гери) да Ви предизвиквам тази седмица.

Иде зима, а пък с нея и червени нослета, замръзнали ушета и обути в ботушки крачета.
Сред всичките дрешки обаче за този сезон най-емблематични са шалчетата и шапките, затова и за моето предизвикателство избрах да ви агитирам да ни покажете картички с тях.
И въпреки, че е зима, реших, че тези аксесоари все пак са доста присъщи за всички сезони и поради таз причина се приемат всякакви шапки.. с помпони, с периферии, каскети, бомбета, с козирки, сламени, кожени, вълнени, плетени.. и каквито ви хрумне. Същото важи и за шалчетата – и те може да са както топли и пухени, така и екстравагантни, от пера или пък каубойски...

Предизвикателството е "Шалчета или шапки". Достатъчно е, за да е изпълнено условието на картичките да има едно от двете, а не и двете непременно. :)

Ето го и моето топло вдъхновение:


А наградката този път реших да е от две части: Едно коледно печатче, което би зарадвало някоя талантливка и едно тефтерче със специално ушита от мен подвързия, защото исках да вложа и нещо лично в подаръка:

Благодарим на Гери за интересното предизвикателство. Очакваме вашите шалчета и шапки да изпълнят нашия блог.

Този месец Гери е гост в нашата рубрика Картичкофурии представя... Каним ви да прочетете повече за нея и да видите част от нейните прекрасни картички ТУК.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 8 март 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.0 Comments: