Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 ноември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 141 - Обзор

Здравейте, творящи феи на картичките!
Благодаря ви, че се включихте в моето първо предизвикателство „Коледно, с пингвини”!

Да бъдеш от другата страна определено е по-трудно...
Вашите картички ме изненадаха много приятно с разнообразието си. Толкова прекрасни начини за представянето на пингвините.
Изборът само на една картичка се оказа не лесна задача…
И все пак една картичка ме грабна с цялостната си визия (цветове, идея, изпълнение) и това е № 17 goldie.Тези сладки рошави пингвини,разкошно пресъздадения пухкав сняг, прекрасните цветове определено си заслужиха да бъдат картичка на седмицата.
Искам да отлича и още една картичка,която ме впечатли с пингвинското си излъчване и също ще получи малко подаръче от мен - № 11 didstef.Честито! Чудесни картички сте направили, момичета!
Благодарим на Ганима , която ни предизвика !

goldie, ти си Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 141   2 - 12  ноември 2012г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Предизвикателството, което ти ще вдъхновиш ще бъде на 1 февруари 2013г.

Молим всички, наградени да напишат адресите си на мейла на Картичкофурии.

1 Comment:

Didi Georgieva said...

Ганима,много се радвам,че моята картичка е успяла да те впечатли.Благодаря ти много за признанието.За мен бе удоволствие да творя за твоето предизвикателство.Желая на всички момичета които участват в предизвикателствата на Картичкофуриите много успехи,забавления и вдъхновяващи проекти и мигове.