Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 март 2013 г.

Голяма Картичкофурийска среща - Промяна на мястото!

Националната среща на правещите картички ще се проведе на 20 - 21 април в град Стара Загора - хотел Сити!

Налага се променим града на срещата ни поради независищи от нас обстоятелства. Много е неприятно, предвид до каква степен сме напреднали, както във времето, така и с вашата нагласа,и тази на магазините, които потвърдиха участието си. Трябваше много адекватно и бързо да преминем към следващата по ред оферта и тя е на

Хотел Сити, Стара Загора. - www.cityhotel-bg.com

Единично настаняване – 45,00 лв.
Двойно настаняване – 48,00 лв.
Тройно настаняване(+ дете) - 56,00 лв.

- Цената включва закуска на блок маса, паркинг, кабелен интернет достъп във всяка стая.

За целите на по-нататъшната организация бе създадена група във Фейсбук. Ако имате профил във Фейсбук и искате да дойдете на срещата, но не виждате групата можете да се свържите с мен Desislava Zhejnova, за да ви добавя. Ако нямате Фейсбук профил можете да ни пишете на мейла. Ние съответно ще ви информираме за всякакви организационни промени.

Тъй като първоначалната анкета беше по-скоро преброителна, за да можем със сигурност да знаем окончателният брой на стаите, които да резервираме ви молим за потвърждение чрез тази форма за настаняване, с която по-бързо и по-лесно ще обработим данните.

Крайнит срок за попълването и е - 24 март - неделя.

До края на месеца е необходимо да се преведе капарото за хотела, затова очакваме от вас попълнената форма за настаняване.

https://docs.google.com/forms/d/16SAfwIQQebj6cxAo1sV_PpGQ9jpbKGjgDblrl6x3q_Q/viewform

Молим при попълване на формата да попълвате полетата за лични данни. При непопълнени такива полета няма как да разберем кой е попълнил анкетата. Формата не позволява обратна връзка с имейл или други данни на попълващия.


Ако имате някакви въпроси относно срещата можете да се свържите с нас на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com

0 Comments: